HOW TO PLAN A WEDDING

 Άντε και αποφασίσαμε να παντρευτούμε... στην Κέρκυρα... διότι από εκεί το έτερον ήμισυ. Ποιός θα μου το έλεγε ότι θα τραβούσα τέτοιο Γογοθά. Δυστυχώς για την βιομηχανία γάμου (η οποία παρεπιμπτόντως είναι ανύπαρκτη στο νησί) αποφάσισα πολλά να τα κάνω μόνη μου (πχ. μπομπονιέρες) και δυστυχώς για μένα γιατί στο νησί δεν υπάρχει τίποτα που να οργανώνει σοβαρά και υπεύθυνα οτιδήποτε για γάμους. θα πρέπει να τρέξεις μόνος σου να βρεις ξεχωριστά και να τα φτιάξεις όπως εσύ νομίζεις.
Για παράδειγμα, αγοράσαμε τις λαμπάδες και τις πήγαμε στον ανθοπώλη γιατί απλούστατα οι επιλογές μας διαφορετικά θά ήταν υπερβολικά περιορισμένες (και πανάκριβες).
Έτσι και με τις μπομπονιέρες (οι οποίες δεν έχουν τούλι και όποιος το άκουγε από την Κέρκυρα έβγαζε καντήλες - λες και γάμος δίχως τούλι δεν υφίσταται... τέρμα).
και ξεκίνησαμε να ανεβούμε το Γολγοθά....
Σε αυτό το blog παραθέτω διευθύνσεις και ιδέες που μπορεί να βοηθήσουν κι άλλους μελλόνυμφους να ξεπεράσουν τον Γολγοθά της Ελληνικής Αγοράς και να οργανώσουν έναν γάμο πραγματικά όπως τον θέλουν και σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος (αν το επιθυμούν βέβαια).

1 σχόλιο:

  1. ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ;;;;;;;;;
    ΑΜΑΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟ, ΜΟΥ' ΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!!!!

    *** σοβαρά τώρα, σε γάμο που πήγε η αδερφή μου σε κάποιο νησί (Μύκονος ή Σαντορίνη, δε θυμάμαι), οι "μπομπονιέρες" ήταν κάτι μικρά κονσερβοκούτια δεμένα με ένα απλό σχοινάκι,με καραμέλες μέσα κι ένα τυλιγμένο χαρτάκι με τα ονόματα των νεόνυμφων, τύπου "ναυαγήσαμε-και-παντρευόμαστε-στο-εκκλησάκι-δίπλα-στη-θάλασσα". Πες το αυτό στην Κέρκ... Κουράγιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...