10 Φωτογραφίες που θα πρέπει να έχουμε στο κινητό μας! (καλού - κακού)

Εντάξει, λίγο πολύ ακόμη και όσοι δεν έχουμε high tech κινητά, έχουμε την δυνατότητα να τραβήξουμε μια απλή φωτογραφία με το κινητό. Οι συνηθισμένες φωτογραφίες που βρίσκεις σε κάποιο κινητό είναι από αγαπημένα πρόσωπα, μέλη της οικογένειας κτλ. Οι πιο γκατζετάκιδες έχουν συνδέσει φωτογραφίες με τον τηλεφωνικό του κατάλογο για να βλέπουν ποιος τους καλεί. Υπάρχουν όμως και άλλες φωτογραφίες που μπορούμε να έχουμε στο κινητό μας για περίπτωση ανάγκης.

  1.  Που παρκάραμε. Ναι, είμαι σίγουρη ότι όλοι έχουμε ξεχάσει - έστω και μια μόνο φορά στην ζωή μας - που έχουμε παρκάρει το αυτοκίνητο μας! Ειδικά αν πρόκειται για περιοχές που δεν επισκεπτόμαστε συχνά, είναι πολύ εύκολο. Γιατί να μην τραβήξουμε μια φωτογραφία λοιπόν από την κοντινότερη διασταύρωση με την ονομασία των δρόμων ή ακόμα καλύτερα την οδό που παρκάραμε! Βοηθάει επίσης και στα μεγάλα εμπορικά κέντρα, με πολλά υπόγεια πάρκινγκ και αριθμούς και χρώματα που δύσκολα θυμάσαι μετά από τα ψώνια και τον καφέ!
  2. Φωτογραφίες από φάρμακα που παίρνουμε. Είτε πρόκειται για τις βιταμίνες μας ή τα φάρμακα της μαμάς και του μπαμπά, ακόμα κι αν δεν έχουμε την συνταγή, σε μια επείγουσα περίπτωση καλό είναι να έχουμε εύκαιρη μια φωτογραφία των φαρμάκων.
  3. Κάτι που θέλουμε να αγοράσουμε. Πόσες φορές έχουμε δει πράγματα στο δρόμο που θέλαμε να αγοράσουμε κάποια στιγμή αλλά όχι εκείνη την συγκεκριμένη για διάφορους λόγους. Ακόμα κι αν θέλουμε απλώς να το σκεφτούμε. Ας τραβήξουμε μια φωτογραφία (ιδανικά μαζί με την τιμή) για το επόμενο shopping therapy μας.
  4. Τι μάρκα εκτυπωτή έχουμε και τι ανταλλακτικά μελάνια παίρνει. Πιστέψτε με, είναι σωτήριο και σε γλιτώνει από τις άπειρες ώρες που ψάχνεις με τον κακομοίρη τον πωλητή μια μάρκα κι ένα μοντέλο που δεν θυμάσαι ακριβώς αλλά στο περίπου. Βοηθάει επίσης και για το μοντέλο της ηλεκτρικής σκούπας και τι σακούλες παίρνει.
  5. Τα μεγέθη από τα ρούχα και τα παπούτσια παιδιών και  των ανιψιών μας και γενικά άλλων μελών της οικογενείας. Δεν είναι εύκολο να θυμόμαστε όλα αυτά τα μεγέθη. Ας έχουμε μαζί μας ένα μικρό σκονάκι.
  6. Το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ μας. Ειδικά για το ΑΜΚΑ, αν το θυμάται κανείς του βγάζω το καπέλο. Επίσης, μπορούμε να έχουμε και τους αριθμούς από τις κάρτες για τα Super Market , Marks & Spencer και γενικά όλα τα Membership Cards, που δεν είναι δυνατόν να κουβαλάμε μαζί, εκτός κι αν τα φωτογραφίσουμε! 
  7. Τα δρομολόγια του Προαστιακού, των Λεωφορείων, του ΚΤΕΛ, ότι μπορεί να μας εξυπηρετεί και να χρησιμοποιούμε συχνά!
  8. Φωτογραφία της φωτοτυπίας της ταυτότητας μας. Αν την χρειαστείς την τυπώνεις γρήγορα... (Ευχαριστώ Κάλλη για την ιδέα)
  9. Αγγελίες από σπίτια σε κολώνες..... Όποιος γυρίζει βρίσκει!
  10. Ιδέες για DIY έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα. Πότε δεν ξέρεις τι μπορεί να φτιάξεις..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...