15 Ιδέες για ένα τριήμερο εντός των τειχών!

Επειδή τα πράγματα έχουν δυσκολέψει, πολλοί φέτος στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, θα μείνουμε εντός των τειχών. Αν και πολλοί έχουν βαλθεί να μας ρίξουν την ψυχολογία, υπάρχουν πολλές ιδέες για να περάσουμε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και να το διασκεδάσουμε!!!
  1.  Διαβάστε ένα βιβλίο! Τι πιο απλό και οικονομικό. Τώρα είναι η ευκαιρία να διαβάσετε εκείνο το βιβλίο που έχετε αγοράσει αλλά δεν βρίσκατε το χρόνο για διάβασμα. Αν πάλι δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο, μπορείτε να δανειστείτε ένα από την φίλη σας!
  2. Πηγαίνετε για μπάνιο μέχρι το Σούνιο και μετά για ουζάκι στο Λαύριο! Όσα λεφτά θα δώσετε στις οργανωμένες παραλίες εντός Αθηνών, τα μοιράζεστε σε βενζίνη με τους φίλους σας και ρίχνετε μια βουτιά σε πιο ανέμελα νερά. Οποιαδήποτε παραλία από την Σαρωνίδα και πέρα είναι καταπληκτική για μπανάκι. Μην ξεχάσετε το αντηλιακό σας!
  3. Καθαρίστε το υπνοδωμάτιο σας και διακοσμήστε το με έξυπνα καλοκαιρινά tips! Ναι καταλαβαίνω πως δεν γίνετε να διασκεδάσετε με αυτή την επιλογή, αλλά σκεφτείτε τι  ωραία αίσθηση θα έχει μετά. Πετάξτε την σαβούρα, Αλλάξτε σεντόνια και προτιμήστε να βάλετε πιο καλοκαιρινά χρώματα, ξεσκονίστε όλες τις επιφάνειες και βάλτε κεράκια παντού, καθαρίστε τα τζάμια και βάλτε καλοκαιρινές κουρτίνες!
  4. Κοιμηθείτε όσο περισσότερο μπορείτε στο υπέροχο καλοκαιρινό δωμάτιο σας!!!!! Δεν θα πάμε που δεν θα πάμε πουθενά για τριήμερο, ας στρώσουμε επιδερμίδα!
  5. Φτιάξτε όλα τα DIY projects που έχετε υποσχεθεί στον εαυτό σας αλλά δεν βρίσκατε χρόνο για να κάνετε! Εγώ θα φτιάξω αυτό το υπέροχο DIY charging station από πλαστικό μπουκάλι, για να ακουμπάω το κινητό μου όσο φορτίζει! Λεπτομέρειες εδώ!   
      DIY charging station
  6. Οργανώστε το DVD σας!!!! Θα έλεγα να οργανώσετε την βιβλιοθήκη αλλά αν κρίνω από την δική μου θα χρειαστώ λίγες μέρες παραπάνω, οπότε ας περιμένουμε λίγο για την οργάνωση της!
  7. Οργανώστε τις αποδείξεις σας και φτιάξτε την φορολογική σας δήλωση! Οδηγίες για την οργάνωση των αποδείξεων μπορείτε να βρείτε εδώ!
  8. Πηγαίνετε μια μεγάλη βόλτα στο πάρκο Τρίτση στο Ίλιον. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο πάρκο και μπορούν παίξουν και τα παιδιά όσο εσείς χαλαρώνετε χαζεύοντας τις πάπιες! Μην ξεχάσετε να πάρετε βέβαια και αντικουνουπικό γιατί καλοκαίρι είναι μην μας φάνε τα κουνούπια!  
    Πάρκο Τρίτση - Φωτογραφίες από το site

  9. Επισκεφτείτε ένα μουσείο ή ένα αρχαιολογικό χώρο! Μπορείτε να πάτε στο νέο μουσείο της Ακρόπολης ή στο Αρχαιολογικό μουσείο στην Πατησίων, όπου φιλοξενείται και ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων, ο Πρώτος Υπολογιστής!
  10. Φτιάξτε παγωμένο τσάι και παγωτό και καλέστε τους φίλους σας για ένα δροσιστικό απογευματινό παρτάκι με επιτραπέζια παιχνίδια!!!! Δείτε τις συνταγές εδώ!  
  11. Πηγαίνετε μια βόλτα στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και στην Πλάκα, αισθανθείτε λίγο τουρίστας στην πόλη σας. Ξανα- αγαπήστε την!
  12. Σκανάρετε τις παλιές σας φωτογραφίες.Και αρχειοθετήστε τες ψηφιακά σε ένα CD για να τις διατηρήσετε για πάντα!
  13. Πηγαίνετε σε ένα θερινό σινεμά. Αν το συνδυάσετε και με την βόλτα στο πάρκο Τρίτση που προαναφέραμε, μπορείτε να πάτε στο θερινό των Ster Cinemas στο Ίλιον, το πιο όμορφο θερινό της περιοχής και μόνο με 6,5€ εισιτήριο, όλες τις μέρες!
    Home spa!
  14. Κάντε ένα beauty spa! Το οφείλετε στον εαυτό σας να ασχοληθείτε και λίγο με αυτόν!
  15. Ερωτευτείτε!!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...