ΖΩΝΤΑΣ (Σ)ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ #2

Δεν πέρασε πολύς καιρός και ήρθαν και τα καλλυντικά που παρήγγειλα από το www.eastendcosmetics.co.uk. Οφείλω, ως ένα μικρό φόρο τιμής στην Beauty Blogger Artemi η οποία έκανε εκτενή αναφορά στο blog της για το site αυτό, να σας τα δείξω. Δεν ήθελα και εγώ πολύ για να πειστώ... και παρήγγειλα. Γενικά οι τιμές είναι πολύ χαμηλές και η ποικιλία σε προϊόντα και μάρκες αρκετά μεγάλη θα έλεγα.

Έτσι λοιπόν, μια εβδομάδα μετά το καταναλωτικό διαδικτυακό όργιο:





Επειδή μου το ζήτησαν 2 καλές φίλες μου θα τα δείξω λίγο πιο αναλυτικά.


Αγόρασα αυτά τα 2 tinted moisturisers της Wet n Wild. Το καλοκαίρι δεν μ' αρέσει να φοράω foundation και προτιμώ τα tinted moisturisers, για ελαφριά κάλυψη!



Πήρα επίσης ένα κραγιόν της Maybelline - Mineral Power Lipstick 650 -Copper σε καφέ - bronze απόχρωση μόνο με 1 λίρα! και ένα lip gloss της W7 το Vinyl kiss Squeere me Lip Gloss Creme Anglais .
Μια πούδρα της NYC, smooth Mineral Pressed Foundation Powder SPF10 1691A Σε απόχρωση Natural Light. Είναι ότι πρέπει για καλοκαίρι γιατί έχει SPF 10. Επίσης έχει ένα υπέροχο μίνι πινελάκι μαζί... 1,99 λίρες!


Μαζί πήρα και την πούδρα της  Wet n Wild Natural Pressed Powder σε απόχρωση IVORY, η οποία ελαφρώς ροζίζει! XIXIXXI! 0,99 λίρες...

Επίσης, πήρα το Honolulu Bronzer της W7 και το double act Bronzer and Blusher της ίδιας εταιρείας,, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως highlighter.
  Εδώ φαίνονται λίγο καλύτερα οι αποχρώσεις! 1,79 και 1,65 λίρες αντίστοιχα!




Τέλος πήρα 3 σκιές (2 Rimmel & 1 W7) 0,99 λίρες η μία!


Για να εξιλεωθώ όμως για την ανάλυση των αγορών μου θα αναρτήσω άλλο ένα post με Tips για να καθαρίζετε τα πινέλα του μακιγιάζ

Μέχρι το επόμενο ποστ σας φιλώ και περιμένω τις ιδέες σας για να οργανωθούμε καλύτερα!



The KM Projects
Not just another beauty blog



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...