ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ


Με την γιορτή της Ελένης και του Κωνσταντίνου να πλησιάζει, θα πρέπει να σκεφτούμε τι δώρο θα θέλαμε να κάνουμε. Κι επειδή όσο και αν θέλουμε να κάνουμε μεγάλα και εντυπωσιακά δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα, κάτι τέτοιο μπορεί να μας το απαγορεύει το budget μας. Τι θα λέγατε όμως για μερικές ιδέες για δωράκια εντός προϋπολογισμού;  Σίγουρα μπορούμε να βρούμε προσιτά δώρα για τους αγαπημένους μας, ακόμα και στην κρίση.
Έχουμε κι λέμε λοιπόν:

1. Μια κούπα για καφέ, με σπιτικά μπισκοτάκια που θα φτιάξουμε μόνοι μας! Εναλλακτικά, θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε μια Vintage κούπα από το παλιό σερβίτσιο της Γιαγιάς, από το οποίο έχουν μείνει 2 κομμάτια  μόνο, ή να κατέβουμε στο μοναστηράκι, για να βρούμε μια vintage κούπα.
Μια vintage κούπα




Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πληθώρα από εύκολες συνταγές για μπισκοτάκια.







2. Σοκολατάκια που έχουμε φτιάξει με τα χεράκια μας σε ένα υπέροχο καλαθάκι και καρφιτσωμένη την συνταγή!! Εγώ προσωπικά προτιμώ τα βραχάκια. Λιώνω κουβερτούρα γάλακτος, ψιλοκόβω αμύγδαλα και δαμάσκηνα, τα βουτάω στην λιωμένη σοκολάτα και με ένα κουτάλι απλώνω σε μια λαδόκολλα ένα ένα τα βραχάκια μου!!!! Ιδανικά γράψτε την συνταγή σε ένα όμορφο χαρτί!

3. Ένα μικρό γλαστράκι όπου θα έχουμε φυτέψει ένα money tree ή Aloe vera και μαζί ένα ζευγάρι γάντια κηπουρικής!    
Το moneytree, σύμφωνα με το Feng Shui, είναι πολύ τυχερό φυτό και φέρνει πολλά λεφτά στον ιδιοκτήτη του!!                                                
Money Tree
Το money tree πρέπει να τοποθετείται στο σημείο του σπιτιού όπου φυλάσσουμε χρήματα ή ιδανικά εκεί όπου μας υποδεικνύει και ο bagua χάρτης του Feng Shui.  






4. Κάντε Δώρο ένα DVD με την αγαπημένη τους ταινία και μαζί ένα σακουλάκι POP CORN! Και σαν καλοί φίλοι απολαύστε την μαζί τους!

5. 1 Βιβλίο ! Παλιό, κλασσικό και αγαπημένο δώρο. Γιατί όχι όμως και ένα βιβλίο από την δική μας συλλογή. Ένα βιβλίο που έχουμε ήδη διαβάσει και αγαπήσει! Ένα τέτοιο βιβλίο, δεν χρειάζεται να περιμένει άλλο στο ράφι τον επόμενο αναγνώστη του! Δωρίστε το και φροντίστε να γράψετε την πιο όμορφη αφιέρωση.

6. Μια όμορφη σύνθεση με κεράκια ! Θα χρειαστείτε ένα δισκάκι που δεν χρησιμοποιείτε πια, ή ένα άλλο πιατάκι, βοτσαλάκια, κεράκια ρεσώ, παλιά βαζάκια ή ποτηράκια που δεν θέλετε άλλο, κορδέλες, δαντέλες παλιές, μπογιές, χάντρες διακοσμητικές, ότι μπορείτε να φανταστείτε! Με λίγη κόλα και πολύ φαντασία θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα



7. Δείπνο! Αν είστε καλή με την μαγειρική, καλέστε τους σπίτι και μαγειρέψτε γι' αυτούς το πιο όμορφο δείπνο που φάγανε ποτέ! Ιδανικό δώρο, για όσους το ταίρι τους γιορτάζει και δεν έχουν πολλά χρήματα.(κρίση γαρ!)



8. Ένα βαζάκι με γλυκό του κουταλιού! Μαζί το vintage κουταλάκι που μπορείτε να βρείτε σε κάποιο flea market... Μικρό, οικονομικό δώρο, γεμάτο αναμνήσεις και πολύ πολύ αγάπη! 
                                                                                                                              Μπορείτε να βρείτε καταπληκτικές συνταγές για γλυκά στο http://syntageskardias.blogspot.com/

9. Φτιάξτε μόνοι σας ένα slideshow στο Power point! Χρησιμοποιείστε  φωτογραφίες του αγαπημένου σας φίλου που γιορτάζει και φτιάξτε του μια παρουσίαση!. Το slideshow powerpoint είναι το scrapbook της νέας χιλιετίας!


10. Γράψτε ένα CD με τα αγαπημένα τους τραγούδια και φτιάξτε το εξώφυλλο με μια κοινή σας φωτογραφία!  Έτσι θα θυμούνται ποιος τους το έγγραψε. 

11.  Αγοράστε όλα τα υλικά για να φτιάξετε ένα home Spa! (πχ. ένα βαζάκι ελαιόλαδο, με ζάχαρη κάνει φοβερό scrub) , αιθέρια έλαια, και κεράκια.Γεμίστε ένα καλάθι με τα υλικά, και δωρίστε τα μαζί με τις συνταγές για DIY HOME SPA. Συνταγές για home spa μπορείτε να βρείτε εδώ:

αλλά και σε πολλά άλλα site στο internet....

Εναλλακτικά, μπορείτε απλά να αγοράσετε προϊόντα περιποίησης σε μικρές συσκευασίες, (ένα gommage, ένα bubble bath και μια lotion) και να τα βάλετε σε ένα όμορφο καλαθάκι. Μην ξεχάσετε ένα μικρό αρωματικό ρεσώ και το home spa δωράκι σας είναι έτοιμο.

12. Ένα όμορφο μικρό κοσμηματάκι από το δια χειρός : https://www.facebook.com/diaxeirosmat . Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και μπορείς να βρεις ένα σετ σκουλαρίκια μόνο με 5€!!!!!!! Αν θέλετε μάλιστα μπορείτε να πάρετε ένα Lip gloss και να τα βάλετε μαζί σε ένα πουγκάκι!!!!!!!!! Θα είναι ένα δώρο κάτω από 10€ και θα μείνει σίγουρα αξέχαστο!



13. Σαγιονάρες, αντιηλιακό και καπέλο ή παρεό. Καλοκαιράκι έρχεται, κάντε ένα δώρο λίγο διαφορετικό. Μπορείτε να βρείτε φοβερές προσφορές αν περιπλανηθείτε λίγο στην αγορά. Εγώ προτείνω να περάσετε κι από Αιόλου & Μητροπόλεως, στην Αθήνα. Σ'ένα πολυκατάστημα stock, πάνω από τα Starbucks!!!!!. 



14. Ένα αρωματικό σαπουνάκι με μια όμορφη θήκη για σαπούνι! Ένα απλό και οικονομικό δωράκι με χαρακτήρα! Δεν χρειάζεται να κάνετε την υπερπαραγωγή, για να πρωτοτυπήσετε. Ένα είναι σίγουρο, θα είναι ξεχωριστό!


15. Μια τράπουλα! Για τους τζογαδόρους, φροντίστε να την συνοδεύσετε και με ένα μπλοκάκι. Για τους άσχετους, τυπώστε τους κανόνες από δυο - τρία παιχνίδια, και μυήστε τους!!!!





Ελπίζω να σας άρεσαν οι ιδέες για προσιτά δωράκια!


           Περιμένω τις δικές σας ιδέες και τα σχόλια σας!



                         Μέχρι το επόμενo Post!


















2 σχόλια:

  1. Οι ιδέες σου είναι όλες εξαιρετικές και πραγματικά προσιτές.
    Και σίγουρα καλύπτουν όλα τα γούστα!
    Χαιρόμαστε που σε γνωρίζουμε και σε ευχαριστούμε πολύ για την αναφορά στο blog μας!
    Φιλιά, καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...