Μικρά tips για να υποδεχτείτε το καλοκαίρι …..


Μικρά tips για να υποδεχτείτε το καλοκαίρι …..

Σηκώσαμε τα χειμωνιάτικα, βγάλαμε τα χαλιά (κάποιοι τα πλύναμε και τα αποθηκεύσαμε μόνοι μας κάποιοι τα στείλανε έξω), αλλάξαμε τις κουρτίνες μας και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το καλοκαίρι. Ή μήπως όχι; Νιώθουμε σα να λείπει κάτι. Κάτι που θα δώσει στις καλοκαιρινές μας βραδιές παραμυθένια διάσταση.

Στις αναρίθμητες αναζητήσεις μου στο internet (φαντάζομαι και στις δικές σας), ψάχνοντας για μια φθηνή λύση ανανέωσης για το καλοκαίρι, θυμήθηκα την φίλη μου την Leni η οποία φτιάχνει καταπληκτικά κεριά ντεκουπάζ και όχι μόνο. Το site της, όπου μπορείτε να δείτε απίστευτα κεριά είναι  http://www.wix.com/lenikni/leni .  Προσωπικά προτείνω και τα κεριά σόγιας με αιθέρια έλαια, για πιο οικολογικές λύσεις.


Καθαρίστε το μπαλκόνι σας και μην διστάσετε να πετάξετε όλα εκείνα που έχετε στοιβάξει έξω και δεν έχετε καταφέρει να τα χρησιμοποιήσετε ποτέ. Δεν υπάρχει πιο άσχημη εικόνα από ένα απεριποίητο μπαλκόνι, είτε το κοιτάζεις μέσα από το σπίτι είτε από το διπλανό μπαλκόνι. Εκμεταλλευτείτε, όλα τα κεριά που έχετε μαζέψει και φτιάξτε μια όμορφη γωνιά με κεριά και βότσαλα που έχετε μαζέψει από την παραλία.


Δημιουργήστε γωνιές με κεράκια, έτσι ώστε το βράδυ να απολαμβάνετε όμορφες βραδιές με τους φίλους σας, υπό το φως των κεριών..

    


Όταν πάτε μια βόλτα στην παραλία, εκτός από τα βοτσαλάκια που θα μαζέψετε, πάρτε και λίγη άμμο. Μπορείτε να γεμίσετε με άμμο πήλινα κεσεδάκια από γιαούρτι και να τα αφήσετε στο μπαλκόνι σας για καλοκαιρινά τασάκια, για όλους τους φίλους που καπνίζουν. Και για να μην μυρίζει άσχημα από τον καπνό...


Μπορείτε αν θέλετε να ζωγραφίσετε τα βότσαλα που έχετε μαζέψει από την παραλία. Βάλτε στο παιχνίδι και τα παιδιά σας. Είμαι σίγουρη ότι θα χαρούν πολύ να συμμετάσχουν και θα φτιάξετε μαζί τα πιο όμορφα διακοσμητικά για το καλοκαίρι. Σκορπίστε τα σε όλο το σπίτι. Μπορείτε να τα βάλετε στο μπάνιο σας, στο γραφείο σας σαν paper weight, τα πιο μεγάλα στις πόρτες να λειτουργούν ως στοπ. Οι πιο τυχεροί που έχουν τζάκι, μπορούν να βάλουν τα κεριά μέσα στο τζάκι και δυο –τρία βοτσαλάκια επίσης, αρκούν για να ενισχύσουν την καλοκαιρινή μας διάθεση. Αν πάλι τα χέρια σας δεν "πιάνουν" η φίλη μου η Leni μπορεί να σας βοηθήσει και σε αυτό...

http://www.wix.com/lenikni/leni


Πως σας φάνηκαν οι συμβουλές; Περιμένω τη γνώμη σας και τα σχόλια σας!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...