Το Φιόρο του Λεβάντε

 Ένα από τα αγαπημένα μου μέρη για διακοπές είναι η Ζάκυνθος. Κάθε φορά που την επισκέπτομαι την ερωτεύομαι όλο και περισσότερο. Μ' αρέσουν οι παραλίες της, τα νερά (που είναι ζεστά όσο δεν φαντάζεστε), οι βόλτες στην πόλη το βράδυ, καντάδες και γλυκά στην Μπόχαλη..... Για όσους ήταν τυχεροί και είχαν επισκεφτεί τα "Αρέκια" κάποια καλοκαιρινή βραδιά, θα είχαν ζήσει από κοντά τι πάει να πει Ζακυνθινή τρέλα. Και για τους πιο "τολμηρούς" μια βόλτα με το σκάφος μέχρι τις Στροφάδες... προσοχή όμως μην σκυλοπνιγούμε (λέω γω τώρα γιατί κάτι ξέρω περισσότερο).  Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε την παραλία του Γέρακα. Προσοχή όμως στα χελωνάκια γιατί θα σας κυνηγάμε όλοι μαζί. Και μια βόλτα από την Δάφνη θα ήταν ωραία, εκεί θέλει προσοχή το αυτοκίνητο γιατί ο δρόμος δες είναι και ο καλύτερος. Δυστυχώς δεν νομίζω να καταφέρω να την επισκεφτώ φέτος. Αλλά πιστέψτε με μου λείπει ήδη.

Zante


Γέρακας

Περιμένωντας τα χελωνάκια

Θα σας πρότεινα να μείνετε στο Κερί (Λίμνη Κερί), αν έχετε μεταφορικό μέσο δηλαδή. Είναι απομακρυσμένο σε σχέση με την πόλη και κοιτάζει το όμορφο Μαραθονήσι. Είναι ήρεμο μέρος και προσφέρεται και για βραδινή βόλτα αν επιθυμείτε κάτι πιο ήσυχο, φαγητό σε ταβερνάκια, κάπου έχει και ένα Ιταλικό με ωραία θέα, ενώ οι αποστάσεις γενικά είναι αρκετά μικρές και μπορείτε να πάτε με το αυτοκίνητο σας βόλτες σε όλο το νησί. Αν μείνετε στο κερί, θα σας πρότεινα να απευθυνθείτε λοιπόν στο Studio Timotheos όπου έχουν καταπληκτικά ενοικιαζόμενα δωμάτια. Απλά ζητήστε στο κερί την Μαρία και τον Σάκη Αγαλιώτη :).

Studio Timotheos


Ενώ φέτος εγκαινίασαν και μικρές πέτρινες βιλίτσες (αν θα θέλατε κάτι πιο ιδιαίτερο).



"TIREDA'' Stone House Slideshow: Maria-Brati’s trip to Ζάκυνθος, Ιόνια Νησιά, Ελλάδα was created by TripAdvisor. See another Ζάκυνθος slideshow. Create your own stunning slideshow with our free photo slideshow maker.


Προσωπικά το Zante το αγαπώ πολύ και στο Κερί έχω περάσει υπέροχα. Αν και φέτος θα προτιμήσω το δικό μου χωριό είμαι σίγουρη ότι θα το ξαναεπισκεφτώ. Καλές διακοπές σε όλους!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...