☺♥ FALL - WINTER MANICURE ☺♥

 Δεν μπορώ να πω ότι βιάζομαι να έρθει ο φετινός χειμώνας, μια και μόλις χθες έκανα άλλη μια βουτιά στην θάλασσα ☺♥. Παρ' όλα αυτά θέλησα σιγά σιγά να μπω στο κλίμα και δοκίμασα να κάνω ένα "Στανταλικό" Κόκκινο και Μαύρο μανικιούρ. Ένα υπέροχο βιβλίο και ένας υπέροχος συνδυασμός.
Για κόκκινο επέλεξα το Dark Red Της ELF και είναι η πρώτη φορά που το χρησιμοποιώ οπότε και θα σας μιλήσω σε επόμενο Post για την διάρκεια και για την ποιότητα του γενικά. Για μαύρο προτίμησα της Manhattan quick dry 60 seconds. Ένα μαύρο πολύ "συμπαγές" αν μου επιτρέπετε να χρησιμοποιήσω αυτή την λέξη, αφού δεν νομίζω ότι χρειάζεται 2 στρώσεις, αλλά αρκεί και μόνο μια για να σταθεί. Βέβαια, να ξέρετε πάντα ότι το μυστικό για ένα μανικιούρ που διαρκεί περισσότερο είναι μεταξύ άλλων και οι λεπτές στρώσεις. Καλύτερα δηλαδή να απλώνετε 2 λεπτές στρώσεις χρώματος παρά μια παραγεμισμένη. Για top coat όπως πάντα China Glaze Fast Forward Top Coat. Απλά το λατρεύω.

Μέχρι το επόμενο Post ... Φιλάκια Πολλά ☺♥☺♥☺♥☺♥



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...