OLAY AGE DEFYING Firming Night Cream

'Εχω αποκτήσει μια μικρή συνήθεια. Λέγεται OLAY AGE DEFYING Firming Night Cream και είναι μια κρέμα νύχτας σύσφιξης. Θα μου πείτε ... Μα καλά δεν είναι για λίγο μεγαλύτερες ηλικίες; Ίσως, να μην είναι η ιδανική για μας τις 30άρες αλλά μια στο τόσο (απ' όσες κρέμες αλλάξω μέσα στο έτος) προτιμώ να επιλέγω μια συσφιγκτική σαν συμπλήρωμα στις αντιρυτιδικές ή απλές ενυδατικές που χρησιμοποιώ.

Για να γίνω πιο κατανοητή. Δεν χρησιμοποιώ ποτέ την ίδια κεμα συνεχόμενα. Υπάρχουν κρέμες που λατρεύω αλλά, ανά τακτά διαστήματα τις αλλάζω. Έτσι ανάλογα και με την εποχή, επιλέγω ενυδατικές με υψηλό δείκτη αντιηλιακής προστασίας για το καλοκαίρι και όταν τελειώσει η κρέμα μπορεί να επιλέξω μια ενυδατική σύσφιξης και έπειτα την αγαπημένη μου αντιρυτιδική... και πάει λέγοντας.

Μετά από αυτή την μίνι εξήγηση μου, θα ήθελα να σας μιλήσω σχετικά με την OLAY AGE DEFYING Firming Night Cream. Είναι μια καλή κρέμα νύχτας, αρκετά λιπαρή θα έλεγα για τα γούστα μου, αλλά επειδή είναι νύχτας δεν με χάλασε ιδιαίτερα. ενδεχομένως όμως σε κάποια κοπέλα με λιπαρό δέρμα να λειτουργήσει απογοητευτικά.



Τι μου άρεσε;
Το άρωμα της μου άρεσε πολύ, είναι πολύ ελαφρύ και δεν ενοχλεί καθόλου. Σίγουρα δεν είναι μια κρέμα που θα πεις ουάου τέλεια, αλλά σαν drugstore κρέμα περιποίησης τις βάζω άνετα ένα 8 /10.  Είναι ελαφριά και δεν χρειάζεσαι πολύ ποσότητα για να απλωθεί σε ολόκληρο το πρόσωπο και να κάνει δουλειά.

Τι δεν μου άρεσε;
Δεν θα σας πω ψέματα. Περιέχει Parabens & titanium dioxide και σίγουρα δεν είναι κάτι απλό και φυτικό αλλά ερισσότερο χημικό θα το έλεγα.  Μεγάλη κουβέντα θα μου πείτε και συμφωνώ. Απλά επειδή σέβομαι το γεγονός ότι πολλοί θεωρείτε επικίνδυνα τα παραπάνω συστατικά, θεώρησα σωστό κι εγώ να αναφέρω ότι τα περιέχει.

Τι αποφάσισα;
Νιώθεις το δέρμα να ενυδατώνεται σίγουρα. Αναγράφει ότι Λειαίνει ορατά λεπτές γραμμές και ρυτίδες κι το δέρμα δείχνει πιο νεανικό σε 4 μόνο εβδομάδες. Σίγουρα βοηθάει. Αυτό θα το παραδεχτώ. Αλλά ίσως το δικό μου δέρμα να ήθελε λιγότερη ώθηση από κάποια λίγο μεγαλύτερη, οπότε με επιφύλαξη θα πω ότι ναι με βοήθησε αρκετά. Είναι πολύ οικονομική και μπορείτε να την βρείτε σε όλα σχεδόν τα σούπερ μάρκετ. Είναι πολύ καλή για το κόστος της και είναι σίγουρα μια καλή επιλογή αγοράς για το μέλλον, ξανά!

περισσότερες πληροφορίες εδώwww.olay.com

1 σχόλιο:

  1. Κατερίνα μου γεια σου. Έχεις βραβεία από εμένα πέρνα από το blog μου να τα παραλάβεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...