ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ 2012





Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!


Στο Greek Blogs By women διοργανώνεται διαγωνισμός για το καλύτερο ιστολόγιο του 2012. Μέσα από αυτό το Post σας καλώ να με ψηφίσετε. Θα βρείτε το ιστολόγιο μου στην κατηγορία Home & Gardening!!!!!

Όλα τα ιστολόγια που είναι υποψήφια έχουν παρουσιαστεί στο greek blogs by women σύμφωνα με την κατηγορία της αρχικής τους καταχώρησης. Κάθε blog υπάρχει σε μόνο μία κατηγορία, blogs που είχαν πάνω από μια κατηγορίες(όπως το δικό μου) επιλέχθηκε από τους συντονιστές η επικρατέστερη. Μπορείτε να ψηφίζετε όσα ιστολόγια θέλετε ανα κατηγορία. Ψηφίζετε μόνο μια φορα!

Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε τρία μέρη . ΠΡΟΣΟΧΗ! πρέπει να κάνετε submit 3 φορές στις επιμέρους κατηγορίες για να είναι έγκυρη η ψήφος σας ( Γυναικεία ιστολόγια, γυναίκες που μας ενέπνευσαν και άντρες που αγαπήσαμε) ! O Διαγωνισμός ξεκινάει στις 1/12/2012 και λήγει στις 21/12/2012 23:59.

Η ψηφοφορία όπως και το ερωτηματολόγιο στο τέλος είναι ανώνυμο και σε καμια περίπτωση δεν περιέχει προσωπικά στοιχεία. Μπορείτε να ψηφίσετε μία μόνο φορά, αλλά μπορείτε να καλέσετε φίλους να ψηφίσουν κοινοποιώντας αυτήν την ανάρτηση.

Μπορείτε λοιπόν να με ψηφίσετε (αν θέλετε) κάνοντας κλικ εδώ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...