30 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ - ΜΕΡΑ 14η

Νομίζω ότι ήρθε η μέρα να καθαρίσουμε λίγο την εξώπορτα μας. Σύμφωνα με τις προσταγές του Feng Shui  η κύρια πόρτα του σπιτιού μας θεωρείτε το στόμα του σπιτιού μας και πρέπει να είναι καθαρή και όμορφη για να καλοδέχεται μόνο καλές και όμορφες ειδήσεις και ανθρώπους. Φροντίστε η κύρια είσοδος σας εξωτερικά να προσελκύει και όχι να διώχνει.

Το κλασικό χαλάκι με το welcome δεν θα καλωσορίζει μόνο τους καλεσμένους σας, ενώ δύο ίδια φυτά δεξιά και αριστερά της πόρτας τονίζουν πως από εκεί είναι ευπρόσδεκτο οτιδήποτε όμορφο και καλοπροαίρετο.

Αφιερώστε λίγα λεπτά για να καθαρίσετε το χαλάκι της εισόδου, φροντίστε τα λουλούδια που έχετε στην είσοδο ή ακόμα αφιερώστε λίγα λεπτά να γυαλίσετε το πόμολο της πόρτας. Αν δεν έχετε ειδικό γυαλιστικό τύπου Brasso μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο Baby oil για να γυαλίσετε με ένα πανάκι το πόμολο της εισόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...