FYTOCURA COOL KIWI EYE PADS



Πριν λίγο καιρό έπεσαν στα χέρια μου τα EYE PADS της FYTOCURA με βιταμίνη Ε και Αλόε Βέρα. Για την ακρίβεια μου τα έφερε ο άντρας μου από το φαρμακείο όπου του τα έδωσαν (ή μήπως ήθελε να μου πει κάτι;). Έτσι δεν γνωρίζω τι τιμή έχει. 

Του έδωσα πολλές ευκαιρίες και το δοκίμασα καλά. Για να πω την αλήθεια άδειασα το πακέτο (μου έχει μείνει 1 ζευγάρι). Το συμπέρασμα που έβγαλα; Δεν έκαναν τίποτα για τα μάτια μου. Είτε τα χρησιμοποίησα είτε όχι διαφορά δεν είδα καμία απολύτως. Το φακελάκι το διατηρούσα στο ψυγείο όπως προτρέπουν οι οδηγίες αλλά περισσότερη δροσιά και φρεσκάδα δεν είδα. Επίσης δεν στέκονταν με τίποτα στα μάτια. Ξάπλωνα για να είναι πιο στερεωμένα, τίποτα αυτά πέφτανε. Είναι πανάλαφρα και δεν τα αισθάνεσαι βαριά στα μάτια, αυτό είναι σίγουρο. Αλλά μετά από την πρώτη αίσθηση δροσιάς - για την οποία ευθύνεται το ψυγείο- τίποτα. 



Σας έβγαλα και μια φωτογραφία τα συστατικά και τις οδηγίες χρήσεις.



Τα έχει δοκιμάσει καμία; Μήπως έκανα κάτι λάθος; Μου έχει περισσέψει ένα ζευγάρι. Αν είναι να του δώσω άλλη μια ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...