My hubby's Haul

Όχι που δεν θα είχε κι ο αντρούλης μου το μικρόβιο. Αναζητώντας κατάστημα με είδη καπνιστού βρήκε το www.luxe.gr απ' όπου εκτός από ότι χρειαζόταν για κάπνισμα αγόρασε και αυτά τα υπέροχα πραγματάκια:


 Είναι ένα σαπούνι Mitchell's wool fat  για ξύρισμα σε vintage συσκευασία. Κόστισε 8,5 € Και μπορέι να κρατήσει από ένα μέχρι και τρία χρόνια. Οι παλαιότεροι και οι πιο παραδοσιακοί άντρες το προτιμούν. Το συγκεκριμένο σαπούνι περιέχει Tallow (Ζωικό λίπος) και λανολίνη η οποία είναι ένα 100% φυσικό προϊόν που προέρχεται από το μαλλί των προβάτων με εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες. Το σαπούνι ξυρίσματος Mitchell's Wool Fat χάρη στη μοναδική του σύσταση εξαφανίζει τους ερεθισμούς και τα καψίματα του ξυρίσματος ενυδατώνοντας και προστατεύοντας το δέρμα. Το σαπούνι επιτρέπει στο ξυραφάκι να γλιστράει με εξαιρετική ευκολία πάνω στο δέρμα κάνοντας ακόμη και το καθημερινό ξύρισμα απόλαυση.
Για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτό το σαπούνι καλό είναι να χρησιμοποιείτε ζεστό και όχι καυτό νερό, πινέλο ξυρίσματος με τρίχες χοίρου και όχι ασβού. Δημιουργήστε τον αφρό με το πινέλο απευθείας στο πρόσωπο σας και όχι σε μπολ.


Επίσης, αγόρασε ένα πινέλο ξυρίσματος χοίρου Semogue 1470. Κόστισε 8,75 €.

 Πινέλο ξυρίσματος Semogue με τρίχες χοίρου, εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευάζεται εξ΄ολοκλήρου στην Πορτογαλία. Η λαβή του πινέλου είναι ξύλινη από ξύλο οξιάς.
Ένα εξαιρετικό πινέλο με μαλακές τρίχες χοίρου και απαλή αλλά στιβαρή ξύλινη λαβή. Όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε τόσο καλύτερο γίνεται.  Η δυνατή ραχοκοκαλιά που διαθέτει το πινέλο, σε συνδυασμό με τις τρίχες χοίρου επιτρέπει τη δημιουργία πλούσιου αφρού ξυρίσματος.

Αν και δεν είναι ένα Post αφιερωμένο στις γυναίκες αλλά αμιγώς στους άντρες, πιστεύω ότι είναι μια πολύ ωραία ιδέα για δώρο για τον μπαμπά ή τον σύζυγο  ;)

Not just another beauty blog

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στον άντρα σου για την ανακάλυψή και σε σένα που ας ενημερώνεις !!Πάρα πολύ ωραία ιδέα για δώρα για άντρες!Σπαζοκεφαλιάζουμε κάθε φορά!
    Επίσης μπορείς να βγάλεις το captca από τα σχόλια;Είναι δύσκολο να αφήνουμε σχόλια ,φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...