NOTD - H&M και DIDO nail polishes




Ένα μικρό ευχάριστο διάλειμμα
Όσες με παρακολουθείτε στην σελίδα μου στο facebook ίσως είχατε δει την φωτογραφία παραπάνω που πόσταρα το περασμένο Σάββατο. Ανάμεσα στο διάβασμα που έκανα το Σάββατο είπα να κάνω ένα μικρό χρωματιστό διάλειμμα και να βάψω τα νύχια μου. Είχα όρεξη για ζωηρά χρώματα. Έτσι διάλεξα το It's Genius από τα H&M. Το συγκεκριμένο barbie ροζ βερνίκι το έχω αρκετό καιρό, απλά δεν ήταν στις επιλογές μου μια και το θεωρώ πιο καλοκαιρινό. Όμως ο καιρός αυτές τις μέρες είναι σχεδόν ανοιξιάτικος (Αλκυονίδες γαρ). Κι έτσι είπα να το προτιμήσω. Σαν βερνίκι είναι πολύ ωραίο με πολύ ωραία απόδοση και επίσης στρώνει πολύ καλά. Εγώ προσωπικά προτιμώ να κάνω πάντα 2 στρώσεις σε όλα τα βερνικια, για μεγαλύτερη διάρκεια. Αλλά όσον αφορά την απόδοση χρώματος του μπορείτε να το απλώσετε και με μια μόνο στρώση. Επίσης έχει πολύ καλή διάρκεια. με ένα καλό top coat (εγώ χρησιμοποιώ της La Colors το Rapid Dry) μπορεί να διαρκέσει άνετα για μια ολόκληρη εβδομάδα ακόμα κι αν πλένεται (σε λογικά πλαίσια πάντα) καθημερινά τα πιάτα ;)

και με φλας

Η&Μ It's genius M




















Για τσαχπινιά έβαλα στον παράμεσο
ένα διαφορετικό βερνίκι. Επέλεξα το νούμερο 29 της Dido, ένα μεταλλικό μπλε χρώμα (θυμίζει λίγο χρυσόμυγα γιατί έχει κάποιους ιριδισμούς). Το συγκεκριμένο μου το έκανε δώρο η αγαπημένη μου Νατάσα τα Χριστουγεννα. Έχει πολύ καλή απόδοση, και μια στρώση αρκεί, αν και όπως προανέφερα πάντα προτιμώ 2 λεπτότερες στρώσεις. Έχει επίσης πολύ καλή διάρκεια και δεν ξεφλουδίζει με το παραμικρό πλύσιμο.


#29 M - Dido
Αυτά λοιπόν από μένα. Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό Post. Εσείς πως βάψατε τα νύχια σας σήμερα; Εγώ μέχρι το βράδυ μάλλον θα τα αλλάξω γιατί από το Σάββατο τα βαρέθηκα, οπότε αναμένετε κι άλλο ένα post με NOTD σύντομα.



Follow on Bloglovin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...