ΤΟ TAG ΤΩΝ " 30+ "


 Γεια σας! Σήμερα αποφάσισα να κάνω ένα Tag που με έκανε η Χαρά από το Beauty and Art . Το συγκεκριμένο TAG είναι συνδεδεμένο με την ηλικία μας οπότε θα πρέπει να μιλήσω για 34+1 πράγματα που δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά.
Πάμε λοιπόν:
  1. Νερό. Το λατρεύω παγωμένο και είναι το μόνο πράγμα που θα βρείτε σίγουρα στο ψυγείο μου σε πολύ μεγάλη ποσότητα. Λες και φοβάμαι ότι θα ξυπνήσω και δεν θα έχω να πιω νερό :)
  2. Την αγάπη, που παίρνω από τους φίλους μου και φυσικά την οικογένεια μου. Δεν θα ήθελα να πω ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτούς καθώς ήδη έχω χάσει κάποιον πολύ σημαντικό και ήδη μια χαρά τα καταφέρνω. Απλά μου λείπει. Οπότε θα μείνω στην αγάπη που μου δίνουν και τους δίνω όλοι οι φίλοι και η οικογένεια μου.
  3. Βιβλία- Γενικά τα αγαπώ και νιώθω ότι με ταξξιδεύουν σε χώρες μαγικές...
  4. Την τέχνη - σε όλες σχεδόν τις εκφάνσεις της. Θέατρο, Μουσική, Ζωγραφική, ποίηση, Χορός.η Γλυπτική και φυσικά ο Κινηματογράφο; Εκτός από θέατρο  (που θεωρούμε επαγγελματίας δλδ) σε όλα τα υπόλοιπα μπορώ να πω ότι είμαι φανατικός ερασιτέχνης (εραστής της τέχνης)
  5. Σαμπουάν και κρέμα μαλλιών. Ω ναι είναι αναγκαίο για μένα. όπως και το αφρόλουτρο.
  6. Οδοντόκρεμα- οδοντόβουρτσα . χμμ και αυτό
  7. Κεραλοιφή. Από τότε που την ανακάλυψα δεν την αφήνω. Κεραλοιφή rules.
  8. Κραγιόν - Τα αγαπώ!
  9. Τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το κομπιουτεράκι μου- Ω ναι πιστέψτε με ανάλογα με το μάθημα του πανεπιστημίου, το σωστό κομπιουτερακι μπορεί να σε βγάλει από πολλά προβλήματα πολύ πολύ γρήγορα.
  10. Ένα σκυλάκι - Πάντα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είχα πάντα σκύλο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως ήμουν πέρυσι όταν πέθανε ο Σνούπυς μου και μέχρι να υιοθετήσω τον Μπρονξ!!!!
  11. 
    Σνούπυ 2007-2011
    
  12. Internet! Ας μην κρυβόμαστε....
  13. Μακαρόνια! Ακόμα και τώρα που κάνω δίαιτα τρώω με ιδιαίτερη ευχαρίστηση τα ολικής άλεσης. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς μακαρόνια. Όλων των ειδών γενικά.
  14. Σοκολάτα. Μαύρη, Άσπρη, Δίχρωμη! Και για όσους την λατρεύουν όπως και εγώ θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε μια ζεστή σοκολάτα με μαυροκέρασο από το Petit fleur στο Κολωνάκι (ή όπου αλλού )
  15. Γάλα! Μέχρι να περάσουν οι 5 μέρες της πρώτης φάσης της δίαιτα που κάνω δεινοπάθησα. 
  16. Τον μάγο του Οζ! Ίσως είναι η καλυτερη ταινία που έχω δει και θέλω πάντα να την βλέπω για να μου φτιάχνει την μέρα.
  17. Αντιηλιακό. Ειδικά από τότε που έβγαλα το πρώτο μου σημάδι από τον ήλιο;) 
  18. Κρέμα προσώπου! Πάντα και παντού. Η ενυδάτωση είναι το σημαντικότερο πράγμα ;)
  19. Κρέμα ματιών! καιρός ήταν , όπως μεγαλώνουμε θα πρέπει μερικά πράγματα να τα προσέχουμε περισσότερο Lol.
  20. Σεξ, όσο προλαβαίνουμε δηλαδή, γιατί άμα γεράσει ο άνθρωπος.
  21. Ένα Καλό Μασάζ που και που ! και το υδρομασάζ μου κάνει. Αλλά όπως καταλαβαίνετε μεγαλώνοντας πρέπει να φροντίζουμε περισσότερο το σώμα μας ΓΕΝΙΚΑ!
  22. Κρέας. Είμαι υπέρ της υγιεινής διατροφής, αλλά υποστηρίζω ότι ο άνθρωπος είναι παμφάγο ζώον και δεν πρέπει να λειπει από την διατροφή του το κρέας (κοτόπουλο, βοδινό, ψάρι κτλ)
  23. Τα Ταξίδια. Τα λατρεύω και προσπαθώ να κάνω οικονομίες για να ταξιδεύω, ειδικά στο εξωτερικό
  24.  Την θάλασσα. Αν και δεν μπορώ τον ήλιο λατρεύω την θαλασσα και δεν θα μπορούσα να ζήσω μακριά της.
  25. Ύπνο, αν και μ' αρέσει να ξυπνάω πρωϊ είμαι καταβάθος υπναρού. Απολαμβάνω ιδιαίτερα ευχάριστα έναν μεσημερινανό υπνακό... αν τον πετύχω πουθενα ;)
  26. Γυαλιά ηλίου. Είπαμε έχω πρόβλημα με τον ήλιο. Τον αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι.
  27. Παγωτό. Είμαι εθισμένη.... Τέλος
  28. Καρπούζι. Είναι το αγαπημένο μου φρούτο. Περιμένω το καλοκαίρι πως και πως για να φάω καρπούζι . Κάνει πιο υποφερτή την ζέστη του καλοκαιριού. Το λατρεύω όπως και τα
  29. Σύκα. Άντε να έρθει ο Αύγουστος.
  30. Μωρομάντηλα. Από τότε που βγήκαν θεωρούνται η ανακάλυψη της δεκαετίας για μένα μαζί με το
  31. Eye primer. Πως ζούσα τόσα χρόνια μου λέτε; Με λιγδιασμένα βλέφαρα και την σκιά να έχει πάει περίπατο ;) . Ποτέ ξανά.
  32. Το blogging. Γράφω σε blog από το 2007-8 και είναι για μένα η ωραιότερη ενασχόληση που έχω βρει.
  33. Το Youtube. Ακόμα κι αν δεν έκανα βιντεάκια δεν θα μπορούσα να στερηθώ όλα αυτά που μου έχει μάθει από το 2007 που το παρακολουθώ πιο φανατικά και έχω εγγραφεί.
  34. Την φωτογραφική μου μηχανή . Πολύ συχνά θα την βρείτε να κατοικοεδρεύει μέσα στην τσάντα μου για να φωτογραφίζω ότι μπορώ.
  35. Την βιντεοκάμερα μου με την οποία γυρίζω τα βιντεάκια μου.
  36. Την ελευθερία . Ελευθερία σκέψης, ιδεών, πράξεων (μέχρι εκεί που αρχίζει η ελευθερία των άλλων βέβαια)
Αυτά από μένα λοιπόν με αυτό το τεράστιο TAG. Τι να κάνω που μεγάλωσα κι εγώ ;). Σας κάνω TAG όλες όσες θέλετε να το τολμήσετε. Κλείνω με ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια το τελευταίο διάστημα...






2 σχόλια:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...