AVON SOFT MUSK - Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια ;)



Την Avon την γνωρίζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια, πολύ πριν γνωρίσω την Oriflame και εδώ και πολλά χρόνια πολλά από τα προϊόντα AVON έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ότι και να κάνω ότι και να δοκιμάζω πάντα θα ξαναγυρίζω σε αυτά. Ένα τέτοιο προϊόν είναι και η σειρά αρώματος Soft Musk που περιλαμβάνει, το άρωμα, την ενυδατική κρέμα, τα αποσμητικά και την πούδρα. Ένα κλασσικό άρωμα με τριαντάφυλλο, γιασεμί και Ylang ylang με ζεστές νότες από ξυλώδες musk.

Σε αυτό το Post θα ασχοληθώ με την ενυδατική κρέμα, καθώς τόσο το άρωμα όσο και το αποσμητικό είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό και άπτεται του προσωπικού γούστου του καθενός. To Soft Musk της AVON είναι πιο πουδρένιο (κατά την προσωπική μου άποψη) από αυτό του Body Shop, το οποίο μου δίνει  λίγο πιο όξινη αίσθηση. Αν σας αρέσει λοιπόν αυτό το άρωμα της AVON μπορείτε να συνεχίσετε να διαβάζεται τις εντυπώσεις μου για την κρέμα σώματος.


Τι μου άρεσε:

Αγαπώ γενικά τις πουδρένιες γλυκές μυρωδιες που θυμίζουν ελάχιστα μωρο και αφήνουν την αίσθηση της καθαριότητας. Αν επιθυμείτε κατι φρουτώδες τότε αυτό δεν είναι το άρωμα σας. Η συγκεκριμένη κρέμα αν και κρύβεται σε μικρό βαζάκι είναι πολύ πυκνή στην σύσταση της, γεγονός που επιτρέπει σε αυτή την ποσότητα να σας διαρκέσει περισσότερο. Το δέρμα μου είναι κανονικό και εμφανίζει τοπικά ξηρότητα στις γάμπες κατά την διάρκεια του χειμώνα. Η συγκεκριμένη κρέμα βρίσκω ότι είναι πολύ ενυδατική και η μυρωδιά της είναι πολύ ήπια και περισσότερο λειτουργεί σαν συμπληρωματικό του αρώματος. Έτσι δεν ανησυχώ ότι δεν θα ταιριάξει εύκολα με κάποιο άλλο αντίστοιχα πουδρένιο άρωμα πχ που χρησιμοποιώ.





Τι δεν μου άρεσε:

Ειλικρινά δεν μπορώ να βρω ένα μειονέκτημα σε αυτό το προϊόν. Ενδεχομένως προσωπικά να ήθελα μεγαλύτερη συσκευασία επειδή το λατρεύω εδώ και πάρα πολλά χρόνια και πάντα το επιλέγω όταν το βρίσκω σε προσφορά. Σίγουρα πρόκειται για μια ενυδατική κρέμα με άρωμα οπότε αν θα είχα να πως κάτι είναι ότι ίσως να μην κάνει για τις πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες καθώς τα συστατικά του μπορεί να τους φανούν έντονα αλλά εγώ το βρίσκω τέλειο.

Τι θα κάνω;

Όσο καιρό η σειρά θα συνεχίσει να βγαίνει εγώ θα την αγοράζω και θα στοκάρω πάντα. Εύχομαι να μην σταματήσει ποτέ.... αν και τώρα τελευταία έχω κάποιες υποψίες ότι μπορεί να την σταματήσουν. Αχ AVON σε παρακαλώ μην σταματήσεις να την βγάζεις ποτέ. Θα τρελαθώ!




και κάτι ακόμα:

Στον κατάλογο 10 που τρέχει αυτές τις μέρες έχει σε προσφορά με €15 το άρωμα, την πούδρα και το αρωματικό σπρέυ σώματος. Σπεύσατε!!!!!!!


 

1 σχόλιο:

  1. καλημέρα ωραίο post , μπράβο που στήριζε θα την avon , είμαι και εγω αντιπρόσωπος αλλα δεν έχω αυτη την ενυδατικη , θα ήθελα να την δοκιμάσω . bye !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...