NOTD - #1 Magnito Glamorous

Με τα μαγνητικά βερνίκια έχω μια σχέση μίσους και πάθους. Τι μια στιγμή τα λατρεύω την άλλη τα απεχθάνομαι. Και αυτά λες και το καταλαβαίνουν και στο ένα νύχι μου πετυχαίνουν και στο άλλο μου κάνουν τα δύσκολα.

Το πρώτο μου μεταλλικό βερνίκι νυχιών ήταν της La Girl και για όσες ενδιαφέρονται να διαβάσουν το review Μου μπορούν να το βρουν κάνοντας κλικ εδώ. Από τότε έψαχνα να αγοράσω άλλο ένα βερνίκι με μαγνητικό εφέ. Τα περισσότερα βερνίκι αμε μαγνητικό εφέ που κυκλοφορούν στην αγορά κοστίζουν πάνω από 5€. Φανταστείτε λοιπόν την χαρά μου όταν βρήκα ένα τέτοιο βερνίκι στο ΤΙΤΑΝ στο Αιγάλεω μόνο με 1 €. Δεν υπήρξε βέβαια δεύτερη σκέψη, απλά διάλεξα ένα και το έβαλα στο καλάθι μου, με την ελπίδα να μην με απογοητεύσει. Και δεν με απογοήτευσε.

Το #1 της σειράς Magnito της εταιρείας Glamorous είναι ένα πολύ φωτεινό χρώμα χρυσο taupe θα το έλεγα, αν θα μπορούσα να το περιγράψω. Οι γραμμές του μαγνήτη είναι ευθείες ρίγες. Ο μαγνήτης είναι κολλημένος σε ένα δαχτυλίδι που βρίσκεται στο καπάκι και είναι πολύ εύκολο να το κρατήσετε και να εφαρμόσετε το εφέ.

Η διαδικασία είναι απλή. Βάφετε τα νύχια σας και κάθε φορά που βάφετε ένα ένα νύχι πλησιάζετε από πάνω τον ειδικό μαγνήτη και δημιουργείτε έτσι το εφέ. θέλει προσοχή βέβαια γιατι θα πρέπει να φέρετε αρκετά κοντά το μαγνήτη στο νύχι και σχετικά πολύ γρήγορα αφού βάψετε το νύχι. Αν το χέρι σας τρέμει δεν είναι και η πιο εύκολη διαδικασία. Θέλει επίσης υπομονή γιατί μπορεί να μην σας πετύχουν αμέσως. Με την επανάληψη όμως γινόμαστε καλύτεροι ;).

Στο #1 Magnito της Glamorous μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι σχεδόν με την πρώτη προσπάθεια κατάφερα να βάζω 9 στα 10 νύχια και αυτό είναι καταπληκτικό ακόμα και για μένα που πιστέψτε με δεν είμαι και expert.


Από διάρκεια θα έλεγα ότι για την τιμή του είναι πολύ καλή. Τα κράτησα γύρω στις 4 μέρες, πλένοντας κάθε μέρα μια φυσιολογική ποσότητα πιάτων βεβαίως βεβαίως. Πάντα βέβαια σε όλα τα βερνίκια μου φοράω base & top coat  για να έχω την μέγιστη δυνατή διάρκεια στο αποτέλεσμα.

Είναι ένα βερνίκι που σίγουρα θα πρότεινα σε μια φίλη μου να αγοράσει ενώ αν βρω κι εγώ ξανά κάποια άλλη απόχρωση πιο δελεαστική για να προσθέσω στην συλλογή μου σίγουρα δεν θα δίσταζα ούτε στιγμή να το προσθέσω στο καλαθάκι μου ;).

Σ' αυτό το σημείο θα ήθελα να προσθέσω ότι η εταιρεία Glamorous είναι Ελληνική (ακόμα ένα πλεονέκτημα λοιπόν για να την προτιμάμε) και δραστηριοπιείται στον χώρο τον καλλυντικών και του μακιγιάζ από το 2005 και διαθέτει τα προϊόντα της σε πολλά μέρη του κόσμου (Ανατολική Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες κτλ). Το site της εταιρείας είναι www.glamorouscosmetics.com για όσες θα θέλατε να το επισκεφτείτε και να ρίξετε μια ματιά. Έχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων μακιγιάζ και κάτι ακόμα... είναι cruelty free δεν κάνουν πειράματα δηλαδή στα αγαπημένα μας ζωάκια.


Αυτά λοιπόν από μένα... Μέχρι το επόμενο Post... Φιλάκια πολλά !


Follow on Bloglovin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...