Review: AVON PLANET SPA Chinese Ginseng Peel Off Mask & Eye Pads


Πριν από περίπου ένα μήνα είχα πάει στο event που είχαν διοργανώσει οι Greek Beauty Bloggers σε συνεργασία με την Avon Cosmetics Greece και για το οποίο έχω γράψει αναλυτικό post εδώ. Στο event αυτό είχαμε την χαρά να μας δώσουν κάποια προϊόντα για να τα δοκιμάσουμε. Όλοες γνωρίζετε πόσο λατρεύω οτιδήποτε γύρω από την περιποίηση της επιδερμίδας μας. Οπότε όπως καταλαβαίνετε, τα προϊόντα που πρωτοάνοιξα και χρησιμοποίησα σχεδόν αμέσως ήταν ακριβώς αυτά.


Διάλεξα να σας μιλήσω λίγο περισσότερο για την μάσκα που αφαιρείται σαν φίλμ της σειράς PLANET SPA Chinese Ginseng Peel Off Mask καθώς επίσης και για τα Eye Pads της ίδιας σειράς. πάλι με κινέζικο τζίνσενγκ. Και τα δύο τα αγάπησα πραγματικά, από την πρώτη χρήση και πιστέψτε τα χρησιμοποίησα πάρα πολύ κατά την διάρκεια αυτού του μήνα, μια και ήταν μέρος της εβδομαδιαίας μου φροντίδας και φυσικά θα συνεχίσουν να είναι.

AVON PLANET SPA Chinese Ginseng Peel Off Mask

Η μάσκα προσώπου που αφαιρείται σαν φίλμ, καθαρίζει και μειώνει τους πόρους. Έχει έντονο άρωμα - όχι όμως τόσο ώστε να γίνεται ενοχλητικό σε καμία περίπτωση- το οποίο λες και αναζωογονεί και τονώνει την επιδερμίδα του προσώπου. Επειδή είναι μάσκα που αφαιρείται σαν φιλμ, θα πρέπει να προσέξετε το πως θα την φορέσετε γιατί μπορεί να υποστείτε μια μίνι αποτρίχωση προσώπου κατά την αφαίρεση της, αν τύχει και πιάσετε λίγα από τα μαλλιά σας (πχ στο μέτωπο). Επομένως θα πρέπει να έχετε τραβήξει τα μαλλιά σας πίσω και να μην πέφτουν στο πρόσωπο σας κατά την εφαρμογή της. Δρα πολύ γρήγορα, δεν χρειάζεται να περιμένετε με τις ώρες να ενεργήσει μέχρι να την αφαιρέσετε και είναι ότι πρέπει αν αισθάνεστε κουρασμένη την επιδερμίδα σας και θέλετε αυτό το λίγο κάτι παραπάνω για να την τονώσετε και να την καθαρίσετε ταυτόχρονα. Είναι πλέον μέρος της ειδικής περιποίησης προσώπου όπως θα είδατε και στο βιντεάκι μου με την Pampering routine μου. Η μάσκα που αφαιρείται σαν φιλμ κοστίζει €10,00 αλλά μπορείτε να την βρείτε και σε καταπληκτικές προσφορές που βάζει συχνά η AVON στις καμπάνιες της. Στην καμπάνια 13 είναι σε προσφορά στα €5,00.

AVON PLANET SPA Chinese Ginseng Eye Pads
Οι αναζωογονητικοί δίσκοι ματιών είναι 24 μικροί δισκοι, εμποτισμένοι με Κινέζικο Ginseng (εντάξει ... μεταξύ άλλων συστατικών) και είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να αναζωογονούν και να ενυδατώνουν τα κουρασμένα μάτια. Είναι πολύ πρακτικοί και προσωπικά τους έχω βάλει στην εβδομαδιαία μου ρουτίνα ή όποτε νιώθω ανάγκη ότι τα χρειάζονται τα μάτια μου. Είναι πολύ δροσιστικοί και νιώθω ότι πραγματικά βοηθάνε τα μάτια μου ακόμα και στα πρηξιματάκια που συχνά πυκνά εμφανίζονται κάτω από τα μάτια μου. Το μόνο πρόβλημα με αυτά (όπως και με τις μάσκες ματιών) είναι ότι πρέπει να μην ανοίξετε τα μάτια σας όση ώρα τα εφαρμόζετε, γιατί καταλαβαινετε .... η αίσθηση στα μάτια δεν θα είναι και τόσο ευχάριστη. Αυτό όμως που έκανα εγώ είναι το εξής, αφού άφησα λίγα λεπτά να δράσουν επάνω στα μάτια μου κατόπιν  δίπλωσα τους δίσκους στην μέση και τους άφησα για λίγο ακόμα κάτω από τα μάτια. Αφενός μπορούσα να ανοίξω πλέον τα μάτια μου , αφεταίρου έδινα λίγο ακόμα καιρό στην περιοχή κάτω από τα μάτια - όπου εγώ έχω περισσότερο ανάγκη- για να ενυδατωθεί όσο χρειάζεται. Οι δίσκοι ματιών με κινέζικο Ginseng κοστίζουν €15,00 και στον κατάλογο 13 είναι σε προσφορά στα €7,80. 

Προσωπικά τα έχω λατρέψει και τα δύο προϊόντα και πιο πολύ τους δίσκους γιατί είναι πολύ βολικοί κατά την γνώμη μου. Σίγουρα θα τα αγοράσω όταν μου τελειώσουν , σε επόμενη παραγγελία.

Εσείς έχετε κάποια αγαπημένη μάσκα και δίσκους ματιών που θα μου προτείνατε να δοκιμάσω. Είναι κάποιο από την αγαπημένη μου Avon;
Αυτά από μένα. Μέχρι το επόμενο Post Φιλάκια πολλά.

5 σχόλια:

  1. Τέλεια!!Να σου πω την αλήθεια δεν ήξερα ότι μέσα το κουτάκι είχε δίσκους....Λέω αύριο που θα φύγει να κάνω μια μίνι περιποίηση προσώπου...Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνονται όμορφοι! ελπίζω να είναι υποαλλεργικοί οι δίσκοι γιατί δεν θα ήθελα να ανοίξω τα ματάκια μου και να είναι πρησμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά έχω θέμα με πρηξίματα και δεν μου δημιουργησαν κανένα πρόβλημα. Τώρα υποαλλεργικοί δεν λεει πουθενά ότι είναι, αλλά ο κάθε άνθρωπος έτσι κι αλλιώς μπορεί να είναι αλλεργικός σε διαφορετικά συστατικά. Αν γνωρίζεις τι σε πειράζει μπορείς να κοιτάξεις τα συστατικά τους. Αν πάλι σε ενοχλήσουν και τα έχεις ήδη αγοράσει, μπορείς και πάλι να τα επιστρέψεις στην AVON (εντός ενός συγκεκριμένου χρονικού ορίου) ακόμα κι αν τα έχεις ανοίξει και χρησιμοποιήσει. Οπότε μιλάμε ότι έρχονται με εγγύηση τα προϊόντα της AVON.

      Διαγραφή
  3. πολυ ωραιο ποστ Κατερινα μου! εγω ακομα να τα ανοιξω γιατι το δερμα μου ειναι ευαισθητο ακομα απο την αλλεργια, αλλα θα τα τιμησω συντομα πιστευω! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίο post! Την μάσκα την έχω χρησιμοποιήσει 1 φορά και μου άρεσε γιατί γενικά μου αρέσουν αυτές που αφαιρούνται σαν φιλμ, τους δίσκους όχι ακόμα. Χαίρομαι που οι δίσκοι κάνουν δουλειά, ανυπομονώ να τους δοκιμάσω. Τώρα εν όψει Πάσχα είναι ότι πρέπει για να "αναστηθεί" και η κουρασμένη επιδερμίδα μας!
    Φ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...