Body Lotion lilium sensuous touch από την Donna Valente


Μια σχετικά πρόσφατη ανακάλυψη είναι αυτό το Body Lotion lilium sensuous touch από την Donna Valente. Ένα Body lotion με βιταμίνη Ε, Shea Butter, λάδι αργκάν και εκχύλισμα βρώμης, που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση κι απαλή περιποίηση της επιδερμίδας. Και το καλύτερο; Δεν περιέχει parabens & mineral oils. Διατίθεται σε συσκευασία των 250ml με αντλία, η οποία είναι πολύ πρακτική στην χρήση, αφού δεν χρειάζεται να λερωθείτε βιδώνοντας και ξεβιδώνοντας καπάκια.



Ως λοσιόν σώματος, είναι λεπτόρευστη και απορροφάται πολύ εύκολα ενώ συγχρόνως αρωματίζει την επιδερμίδα μας με ένα διακριτικό άρωμα κρίνων. Επειδή είναι πολύ διακριτικό το άρωμα του θα δείτε ότι μπορείτε πολύ εύκολα να βάλετε το αγαπημένο σας άρωμα χωρίς να φοβάστε για τυχόν ατυχή συνδυασμό των δύο.



Προσωπικά την βολεύτηκα ιδιαίτερα μετά από ένα γρήγορο πρωϊνό ντους, όταν ήθελα την μέγιστη ενυδάτωση αλλά να απορροφάται και πολύ γρήγορα. Αυτή η λοσιόν με βόλεψε πάρα πολύ, ακριβώς γιατί δεν περίμενα με τις ώρες να στεγνώσει και άφηνε την επιδερμίδα μου ενυδατωμένη. Είμαι σίγουρη ότι θα βολέψει όλες τις φίλες με κανονικές έως και λιπαρές επιδερμίδες, ίσως όμως οι φίλες με πιο ξήρη επιδερμίδα να είναι καλύτερα να προτιμήσουν ένα Body butter αντί για ενυδατική λοσιόν. Πάντως η συγκεκριμένη υπόσχεται να σας μεταφέρει την εμπειρία ενυδάτωσης ενός spa στο σπίτι και πιστέψτε με το καταφέρνει μια χαρά. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω και τα άλλα αρώματα που κυκλοφορούν από την ίδια σειρά.


Τα Donna Valente τα είχα πρωτογνωρίσει από το Beautytown, όταν είχα πρωτοαγοράσει ένα scrub προσώπου που έχω λατρέψει κυριολεκτικά και που σας έχω δείξει στο βίντεο μου με την περιποίηση του προσώπου μου. Αν θέλετε να δείτε το βίντεο μου μπορείτε να πατήσετε εδώ. Στο Beautytown θα βρείτε σίγουρα την συλλογή της Donna Valente και αν δεν σας βγάλει ο δρόμος σας προς τον Κορυδαλλό μπορείτε να μπείτε και στο site τους.

Τα body lotion της συγκεκριμένης σειράς κοστίζουν γύρω στα 10 €. Τα Donna Valente έχουν μια μεγάλη γκαμά από προϊόντα περιποίησης σώματος και προσώπου. Στην Ελλάδα διατίθενται από την cosmeticom, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των καλλυντικών πολύ δυναμικά τα τελευταία χρόνια.

Not just another beauty blog


Αυτά από μένα. Μέχρι το επόμενο Post φιλάκια πολλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...