POP ART Έντονη μονοχρωμία σε μάτια, χείλη και νύχια


Tα INGLOT αποτελούν έναν παράδεισο ομορφιάς, αφού στα μοντέρνα καταστήματά τους στη Γλυφάδα, στο Χαλάνδρι και το Metro Mall φιλοξενούν μια απίστευτη ποικιλία μακιγιάζ και δίνουν την ευκαιρία σε κάθε γυναίκα να γίνει ο δημιουργικός artist του εαυτού της.

Mε νοσταλγική διάθεση από τις πολύχρωμες πασαρέλες της δεκαετίας του 80, η Creative Director των INGLOT, Έλενα Χατζηνικολίδου, δημιουργεί ένα make up look με έντονη, pop μονοχρωμία σε μάτια, χείλη και νύχια.

Με κεντρικό στοιχείο το χρώμα, αλλά και τη δημιουργική ανάμιξη των υλικών, δίνεται έμφαση στις πολύχρωμες βλεφαρίδες. Για τη δημιουργία της customized pop mascara, γίνεται μείξη του Matte Collection AMC Eyeliner Gel 71 & 72 μαζί με 2 σταγόνες Duraline. Το βλέμμα ολοκληρώνεται με την FREEDOM system eye shadow 608 και το Body Pigment Powder Matte 140.

Τα χείλη ακολουθούν τον κανόνα της μονοχρωμίας, με μια δροσερή ροζ απόχρωση Slim Gel Lipstick 64 και το look ολοκληρώνεται με το έντονο colourblock στα νύχια, όπου το παραδοσιακό French manicure αντικαθίσταται από το Nail Enamel 702 σε baby pink απόχρωση, σε συνδυασμό με το φούξια O2M Nail Enamel 685 στο τελείωμα.


Το youtube link για το backstage video από τη φωτογράφιση του "POP ART" μπορείτε να το βρείτε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...