Review: Προϊόντα LAVERA

Πριν από μερικές εβδομάδες η εταιρεία Lavera, μου έστειλε πολύ ευγενικά, κάποια προϊόντα της και κάποια δείγματα προϊόντων για να τα δοκιμάσω. Με χαρά δοκίμασα όλα σχεδόν τα προϊόντα και με ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση είδα ότι τα περισσότερα ήταν πάρα πολύ καλά από άποψης ποιότητας και απόδοσης. Η εταιρεία LAVERA είναι Γερμανική και τα προϊόντα της μπορείτε να τα βρείτε

Αρχικά δοκίμασα το natural concealer το οποίο αν και δεν ήταν στην κατάλληλη απόχρωση (θα το προτιμούσα σε Light και όχι σε medium) βρήκα ότι καλύπτει πολύ καλά κάποιες κοκκινίλες και πανάδες που έχω στο μέτωπο χωρίς να είναι πολύ βαρύ. Έχει καλή διάρκεια και πιστεύω ότι το καλόκαίρι - ΑΝ - μαυρίσω θα το χρησιμοποιήσω πολύ περισσότερο. Επειδή το χρησιμοποιήσα με όλα σχεδόν τα foundation Που χρησιμοποιήσα αυτό τον μήνα, μπορώ να πω ότι συνεργάζεται πολύ καλά χωρίς να γίνεται βαρύ΄.

Αυτό όμως που με ενθουσίασε ήταν το Lavera coverstick concealer Με άρωμα μέντας που έχει και το οποίο χρησιμοποίησα για να καλύπτω κάποια σπυράκια που έχω τοπικά. Προσφέρει μέτρια κάλυψη  όσον αφορά τα σπυράκια και καλύτερη κάλυψη στις κοκκινίλες και τις πανάδες, έχει μια ευχάριστη μυρωδιά μέντας πολύ ελαφριά κατά την προσωπική μου εκτίμηση και είναι ότι πρέπει για τα σπυράκια, αφού δεν είναι πολύ βαρύ και μπορεί να τα "μαράνει" σε ορισμένες περιπτώσεις, να βοηθήσει δηλαδή να φύγουν γρηγορότερα.

Lavera lip balm spf10. Σωτήριο, ειδικά για ταξίδια και την παραλία. Επειδή έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα με τον ήλιο, το χρησιμοποίησα σε ένα πρόσφατο ταξίδι που έκανα και πρόσεψα ότι επειδή ενδεχομένως το ανανέωνα συχνά, μου προστάτεψε σε μεγάλο βαθμό τα χείλη, τα οποία στις περισσότερες φορές σκάνε και αφυδατώνονται από τον ήλιο και την ταλαιπωρία του ταξιδιού. Έχει καλή ενυδάτωση, χωρίς όμως να είναι πολύ λιπαρό στην υφή του. Το αντίθετο μάλιστα, το αισθάνεσαι σχετικά στεγνό, χωρίς να σου ξερένει τα χείλη. Δηλαδή φανταστείτε ότι ενυδατώνει, χωρίς να είναι λιπαρό και δεν κολλάει τα χείλη.  Το μόνο κακό είναι ότι αφήνει ένα έντονο άσπρο χρώμα. Είναι ότι πρέπει για κάτω από κάποιο Lip gloss με χρώμα για την πόλη αλλά για την παραλία θα φαίνεται ότι είναι άσπρα τα χείλη σας. Εμένα προσωπικά δεν με ένοιαξε αλλά καλό είναι να το έχετε υπόψη σας.


Lavera Facial exfoliating Peeling Wash: βοηθάει στην μείωση της λιπαρότητας και καθαρίζει βαθιά ειδικά στην ζώνη ΤΥ χωρίς να αφυδατώνει το πρόσωπο. Έχει φρουτένιο άρωμα (εμένα μου θυμίζει εσπεριδοειδή αλλά δεν έχει απ' όσο γνωρίζω) και ήταν το μόνο που δεν μου άρεσε αφού δεν με τρελαίνουν τα φρουτένια αρώματα.

Lavera υγρό Eyeliner - Brown
Με πινελάκι ακριβείας, αυτό το υγρό eyeliner δημιουργεί τέλεια γραμμή κατά μήκος του βλεφάρου. Η εφαρμογή του είναι εύκολη και στεγνώνει γρήγορα. Η μακράς διαρκείας φόρμουλά του περιέχει εξισορροπημένο μείγμα εκχυλισμάτων από βιολογικά λουλούδια και θρεπτικά βιολογικά έλαια για ένα ασύγκριτο αποτέλεσμα. Προσωπικά το χρησιμοποίησα στο καθημερινό μου μακιγιάζ γιατί η καφέ του απόχρωση βρήκα ότι μου άρεσε περισσότερο στους συνδυασμούς που επέλεγα κατά την διάρκεια της μέρας. Το βουρτσάκι του είναι πολύ λεπτό όμως αν δεν προσέξεις μπορείς να κάνεις πολύ μεγάλη γραμμή γιατί βγάζει αρκετό προϊόν. Αν όμως το κατέχεις το άθλημα του eyeliner τότε μπορείς να κάνεις εύκολα γραμμή ακριβείας.. Έχει μέτρια διάρκεια και καλή χρωματική απόδοση. Πιστεύω όμως ότι δεν στεγνώνει πάρα πολύ γρήγορα. Προς θεού δεν κάνει αιώνες να στεγνώσει απλά μην βιαστείτε να ανοίξετε τα μάτια, ειδικά αν η γραμμή είναι λίγο πιο φαρδιά. Στα συν του είναι ότι είναι δερματολογικά & οφθαλμολογικά ελεγμένο, ενώ είναι κατάλληλο για άτομα που χρησιμοποιούν φακούς επαφής. Αυτό μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί τώρα με την Άνοιξη βγάζω μερικές φορές μια εποχιακή επιπεφυκίτιδα που κάνει τα μάτια μου να δακρίζουν και θέλω να έχω στην καθημερινότητα μου τέτοια προϊόντα για το μακιγιάζ των ματιών.

Lavera Gel Περιποίησης & stylingΑπαλή φροντίδα & styling για τις βλεφαρίδες. Ο συνδυασμός προσεκτικά επιλεγμένων εκχυλισμάτων βιολογικής γλυκόριζας, ιπποφαούς, μολόχας, ανθών λάιμ και τριαντάφυλλων προσδίδει φυσική λάμψη. Το χρησιμοποίησα όταν ήθελα να μην βαφτώ αλλά ταυτόχρονα να δώσω λίγο λάμψη στις βλεφαρίδες μου. Προσοχή! δεν τα βάφει είναι διάφανο, επομένως μην περιμένετε να μακρύνουν αυτόματα. Σκοπό εχει να τις θρέψει με μακρόχρονη χρήση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στα φρύδια φυσικά για να τα σχηματίσεται καλύτερα. Το βουρτσάκι από πάνω ειδικά το λάτρεψα για τα φρύδια.

Δειγματάκια - Πρώτες εντυπώσεις:
Με την ευκαιρία του ταξιδιού που έκανα μπόρεσα και χρησιμοποίησα κάποια από τα δειγματάκια που μου είχαν στείλει και έτσι εξοικονόμησα και χώρο στις αποσκευές μου και μπόρεσα να έχω κάποιες "πρώτες" εντυπώσεις από τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Lavera Q10 moisturizing cream: Είχα 2-3 δειγματάκια από αυτή την κρέμα και οι πρώτες εντυπώσεις μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλές.  Έχει πολύ ωραία υφή, δεν αφήνει λιπαρότητα και προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση που χρειάζεται η επιδερμίδα μας.

BB CREAM - 6 in 1 BEAUTY BALM
Σε αυτό είχα 2 δειγματάκια, οπότε μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω γύρω στις 4 φορές και να σχηματίσω τις πρώτες εντυπώσεις. Έχει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη και φυσικό τελείωμα. Στο δικό μου μικτό δέρμα χρειαζόταν πούδρα από πάνω ενώ πρόσεξα ότι αν έχει υγρασία (λόγω καιρού το τεσταρα κι αυτό) έβγαζε γρήγορα λιπαρότητα ενώ σε πιο "ξηρές" μέρες είχε σαφέστατα μεγαλύτερη διάρκεια. Σε μια κανονική επιδερμίδα θα λειτουργήσει πολύ καλύτερα. Και πάλι βέβαια είναι οι πρώτες μου εντυπώσεις

Ενυδατική κρέμα με βιολογικό άγριο τριαντάφυλλο
Πολύ ενυδατική κρέμα που απορροφάται αρκετά γρήγορα και έχει πολύ πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Έχει λεπτόρευστη υφή. Για το δικό μου λιπαρό δέρμα όμως την βρήκα πολύ λιπαρή και προτίμησα να την βάζω το βράδυ.

Ενυδατική κρέμα με βιολογική Aloe Vera
Είναι πολύ ενυδατική όλη η σειρά που δοκίμασα δειγματάκια και σαν απλή ενυδατική κρέμα και προσωπικά την χρησιμοποίησα γα να καλμάρω το πρόσωπο μου που ερεθίστηκε λίγο από τον ήλιο κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Μου το καλμάρισε λίγο και ηρέμησαν λίγο κάποια σπυράκια ακμής που έβγαλα τοπικά από τον ήλιο.Άλλωστε έχει καταπρϋντική δράση και ανακουφίζει το δέρμα από τους ερεθισμού. Σωτήρια.

Pore refining Moisturising fluid
Ενυδατική κρέμα προσώπου για σύσφιξη πόρων με βιολογική
μέντα και βιολογική κολλιτσίδα
Για λιπαρό και ακνεϊκό δέρμα
Αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ και θέλω πολύ να το πάρω για να το δοκιμάσω πολύ καλύτερα. Είναι πιο κοντά στις ανάγκες του δέρματος μου, κλείνει τους πόρους και πιστεύω ότι θαείναι η ιδανική ενυδάτωση πριν από το μακιγιάζ μου. Βέβαια τα 2 δειγματάκια ήταν αρκετά μόνο για first impressions αλλά αυτό μου φάνηκε πολλά υποσχόμενο.Σε αυτή την σειρά έχει βγάλει και μια μάσκα με μέντα, άργιλο και άλατα από τη Νεκρά θάλάσσα που θα ήθελα επίσης να δοκιμάσω γιατί μου έχει κινήσει την περιέργεια.

Τέλος, δοκίμασα το αντηλιακό τους για παιδιά ειδικά στο σημάδι που έχω στο χέρι μου και που χρειάζεται να φοράω πολύ υψηλό δείκτη προστασίας για να το προστατέψω καθώς είναι ακόμα ευαίσθητο πολύ. Άλλωστε προσωπικά δεν έχω καταφέρει να πάω στην παραλία ακόμη, οπότε ήταν το καλύτερο σημείο για να δοκιμάσω το αντηλιακό. Απλώνεται ομοιόμορφα και έχει πολύ ανάλαφρη μυρωδιά. Απ' ότι γράφει έχει UVA προστασία. Θα προτιμούσα όμως να είχε και προστασία από τις  UVB ακτινοβολίες.

Τα προϊόντα LAVERΑ είναι πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα  γερμανικής καταγωγής και διατίθενται στην Ελλάδα μέσω της ελληνικής εταιρείας Beautylife -Βιολογικά προϊόντα ενώ μπορείτε να τα βρείτε είτε μέσω του eshop τους πατώντας εδώ, είτε σε επιλεγμένα καταστήματα με βιολογικά προϊόντα, φαρμακεία, ξενοδοχεία κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...