Beauty Formulas Tea Tree Facial Scrub & Mask


Τον τελευταίο καιρό έχω αγαπήσει 2 προϊόντα με βάση το Αυστραλέζικο Τεϊόδεντρο, τα οποία έχω εντάξει και στην εβδομαδιαία μου περιποίηση. 


Το ένα είναι το Tea tree blackhead clearing facial Scrub από την Beauty Formulas την οποία φέρνει στην Ελλάδα (μεταξύ άλλων ) η ελληνική εταιρεία cosmeticom . Ένα scrub ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες, ή ακόμα και για μικτές επιδερμίδες. Είναι σχετικά χοντρό στους κόκκους κάτι που είναι πολύ καλό για τα πιο λιπαρά δέρματα. Βρίσκω ότι αφερεί πολύ εύκολα την περιττή λιπαρότητα και γυαλάδα, καθαρίζει σε βάθος και βοηθάει η χρήση στην μείωση των μαύρων στιγμάτων. Έχει αρκετά έντονη μυρωδιά τεϊόδεντρου και η συσκευασία του είναι πολύ βολική σε σωληνάριο στα 150ml και κοστίζει γύρω στα 4€ και μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα καλλυντικών και σίγουρα στο beautytown στον Κορυδαλλό το οποίο όμως διαθέτει και site Και εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα.  Το χρησιμοποιώ γύρω στις 2-3 φορές την εβδομάδα και βρίσκω ότι καθαρίζει το πρόσωπο σε βάθος.



Αυτό που μου έκανε όμως μεγαλήτερη εντύπωση είναι η μάσκα για βαθύ καθαρισμό. Είναι στα 100ml και επίσης βασίζεται στο Αυστραλέζικο Τεϊόδεντρο. Το καλό είναι ότι βολεύει και τις πιο απαιτητικές και βιαστικές της περιποίησης, αφού αρκούν μόλις 3 λεπτά για να δράσει. Σίγουρα όμως μπορείτε να την αφήσετε λίγο παραπάνω. Η μυρωδιά του Αυστραλέζικου Τεϊόδεντρου είναι και εδώ έντονη και μπορώ να πω ότι μου θύμισε λίγο αυτήν μιας άλλης αγαπημένης μου μάσκας της CYCLAX για την οποία έχω επίσης κάνει αναλυτικό review. Ίσως όμως ενοχληθείτε όσες από εσάς δεν αντέχετε τις έντονες μυρωδιές. Εμένα πάλι η συγκεκριμένη δεν με πειράζει καθόλου. Συνήθως την αφήνω να δράσει γύρω στα 10 λεπτά, όσο χρειάζεται για να στεγνώσει και ειδικά τώρα το καλοκαίρι προτιμώ να την αφήνω περισσότερο ενώ πιστεύω τους χειμερινούς μήνες 5 λεπτά θα είναι υπέρ αρκετά για την δική μου επιδερμίδα. Το σωληνάριο είναι στα 100ml μια αρκετά μεγάλη ποσότητα πιστεύω για να σας κρατήσει αρκετό καιρό. Όπως βλέπετε και από την πολύ κολακευτική μου φωτογραφία πάνω πάνω ει΄ναι πράσινη (θυμίζει αυτές τους αργίλου στην υφή) και βοηθάει στον βαθύ καθαρισμό, στην απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων. Μπορείτε να την βρείτε μεταξύ άλλων και στο beautytown στα 4€.




Γενικά πιστεύω ότι είναι αρκετά οικονομικές επιλογές και πολύ καλές για όλες όσες έχουμε μικτό - λιπαρό δέρμα, γιατί είναι αρκετά μεγάλη η ποσότητα και της μάσκας αλλά και από το scrub χρειάζεστε πολύ λίγη ποσότητα για να καθαρίσετε το πρόσωπο σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...