Review: GARNIER MOISTURE MATCH Shine be gone


Πριν από μερικές εβδομάδες πήρα από το Zampple (μεταξύ άλλων) το GARNIER MOISTURE MATCH Shine be gone για μικτές προς λιπαρές επιδερμίδες. 



 Η νέα σειρα GARNIER MOISTURE MATCH έχει ήδη κυκλοφορήσει στο εξωτερικό και διατίθεται σε 5 διαφορετικές εκδοχές, που απευθύνονται σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Άλλη για ξηρό δέρμα, άλλη για κανονικό κτλ. Στο zampple όμως είχε μόνο 2 ή 3 και έτσι επέλεξα αυτή που ταίριαζε περισσότερο στον δικό μου τύπο επιδερμίδας. Πρόκειται για μια 24ωρη ενυδατική κρέμα που υπόσχεται ματ αποτέλεσμα με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Η συσκευασία της είναι στα 50ml  και η τιμή της αν θυμάμαι καλά ειναι γύρω στα 6,50€.  Επίσης, να προσθέσω ότι πρόκειται για μια απλή ενυδατική κρέμα για μικτές - λιπαρές επιδερμίδες και πέρα από το ματ αποτέλεσμα και την καλή ενυδάτωση της δεν κάνει για μεγαλύτερες ηλικίες. Δεν έχει αντιγυραντική - αντιρυτιδική δράση είναι όμως ιδανική για νεανικά δέρματα με προβλήματα λιπαρότητας.

Τι μου άρεσε;
Μου άρεσε πολύ η υφή του την οποία βρήκα πολύ ελαφριά και δροσιστική αφενός και αφεταίρου μου έδινε την αίσθηση ότι περιέχει μικροκάψουλες που βοηθούσαν στο να γίνει ματ η επιδερμίδα. Κοιτώντας λίγο καλύτερα στα συστατικά του διάβασα ότι περιέχει μικροσφαιρίδια για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Επίσης, μου άρεσε πολύ η συσκευασία του καθώς βρίσκω πολύ βολικά τα σωληνάρια. Δεν είναι πολύ λεπτόρευστη, επομένως απλώνεται πολύ ομοιόμορφα και απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα. Δεν πιστεύω ότι παρατήρησα ιδιαίτερη μείωση της λιπαρότητας αλλά σίγουρα βοηθούσε στο να μένει το foundation μου περισσότερο χωρίς να εμφανίζονται τα αντιαισθητικά σημάδια λιπαρότητας στην ζώνη Τ. Στα πλεονεκτήματα της θα προσθέσω και την τιμή της, αφού είναι από τις πιο οικονομικές ενυδατικές αυτού του τύπου.


Τι δεν μου άρεσε. Όπως πάντα θα ήθελα να έχει αντηλιακό δείκτη προστασίας. Ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο είδα ότι άλλη κρέμα της ίδιας σειράς GARNIER MOISTURE MATCH έχει SPF20, αλλά δεν ξέρω αν διατίθεται στην Ελλάδα ακόμα. Σίγουρα θα ήθελα να την δοκιμασω και εκείνη. Το γεγονός ότι δεν έχει αντηλιακή προστασία με περιόριζε στο πως θα την συνδύαζα με το μακιγιάζ μου καθώς θα έπρεπε να φοράω είτε επιπρόσθετα αντηλιακή είτε να επιλέγω ένα foundation με όσο τον δυνατόν υψηλότερο δείκτη προστασίας ή μια bb cream από τις κορεάτικες που έχω δείξει παλαιότερα που έχουν πολύ υψηλό δείκτη και που είναι επίσης πολύ ματ στο τελειωμα τους και για αυτό "σηκώνουν" να χρησιμοποιήσετε ενυδατική πριν την χρήση τους (αλλιώς γιατι να βάλεις ενυδατική πριν την BB σωστά;).


Τι θα κάνω τελικά;
Είναι σίγουρα μια κρέμα που σίγουρα θα συνιστούσα σε κοπέλες που δεν ενδιαφέρονται για αντηλιακό δείκτη και θέλουν ένα ματ τελείωμα στην επιδερμίδα τους. Ενδεχομένως, να μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και ως Primer ανάλογα με το πόσο λιπαρή είναι η δική σας επιδερμίδα Προσωπικά την χρησιμοποιώ αν πρόκειται να βγω το απόγευμα-βράδυ πριν το μακιγιάζ μου. Επίσης, την χρησιμοποιώ αφού ξεβαφτώ το απόγευμα για να ξεκουράσω την επιδερμίδα μου από το μακιγιάζ. Δεν είμαι όμως σίγουρη αν θα την αγόραζα ξανά. Ίσως θα ήθελα να δοκιμάσω καλύτερα αυτή με το αντηλιακό, με φόβο πάντα εκείνη να είναι πολύ λιπαρή οπότε θα είμαι ξανά σε αναζήτηση ενυδατικής κρέμας.


Αυτά από μένα, εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια ενυδατική κρέμα της σειράς αυτής; Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας;


Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...