Review: NIVEA BODY SOUFFLE' Irresistibly Smooth


 Γύρω στα μέσα του προηγούμενου μήνα, επισκέφτηκα το zampple store όπου έκανα εγγραφή και πήρα κάποια πραγματάκια. Σας έχω μιλήσει αναλυτικά για την εμπειρία zampple και αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και το πως να εγγραφείτε μπορείτε να πατήσετε εδώ. Από το zampple λοιπόν πήρα μεταξύ άλλων και το εν λόγω Body Souffle' ύστερα από παρότρυνση της φίλης Blogger Θάλειας, το ομολογώ, αλλά δεν ήθελα και πολύ για να πειστώ. 

Πρόκειται για ένα body souffle', είναι λίγο πιο ελαφρύ από ένα body butter αλλά λίγο πιο βαρύ από κρέμα σώματος (κατά την γνώμη μου πάντα). Είναι ιδανικό για πιο ξηρές επιδερμίδες αλλά και οι πιο λιπαρές (όπως εγώ ) σίγουρα θα το ευχαριστηθούν. Περιέχει shea butter και η συσκευασία είναι στα 300ml. Το άρωμα του είναι διακριτικό και θυμίζει την παλιά, κλασσική nivea αλλά προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο.

Το χρησιμοποιούσα μέρα παρά μέρα σχεδόν και βρήκα ότι είναι ιδανικό για μετά το ξύρισμα, αφού αφήνει τα πόδια μου πολύ απαλά και απορροφάται σχετικά εύκολα χωρίς να αφήνει περιττή λιπαρότητα.

Κοστίζει γύρω στα 3,50€ με 4€ αν θυμάμαι καλά και φυσικά μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα Soupermarket και τα καταστήματα τύπου Hondos Center κτλ.

Είναι μια ενυδατική αξιόπιστη αφού έχει το όνομα Nivea αλλά και με εγγυημένη την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας. Προσωπικά θα την έχω σίγουρα στα αγαπημένα του μήνα γιατί όπως βλέπετε έχω χρησιμοποιήσει κάτι παραπάνω από την μισή και την λάτρεψα.


Αυτά από μένα και αυτό το γρήγορο review. Μέχρι το επόμενο Post, φιλάκια πολλά.

2 σχόλια:

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...