The Foundation Project - Oriflame Matte control foundation


Το  Oriflame Matte control foundation το αγόρασα σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα σαν σετ, αλλά δεν το είχα χρησιμποιήσει μέχρι πρόσφατα. Η αλήθεια είναι ότι αφενός δεν είναι η σωστή απόχρωση για μένα (Natural Beige) και έπρεπε να περιμένω λίγο να καλοκαιριάσει, αφεταίρου έχω πολλά με τα οποία έχω ενθουσιαστεί πολύ αλλά είπα ότι μάλλον πρέπει να το δοκιμάσω για χάρη του The foundation Project. 

Λίγα λόγια για το Oriflame Matte control foundation:
Είναι ένα σχετικά ελαφρύ προϊόν που προσφέρει ελαφριά προς μέτρια κάλυψη, δεν έχει αντηλιακό δείκτη προστασίας, όχι ιδιαίτερα παχύρευστο, πράγμα που σημαίνει ότι απλώνεται ομοιόμορφα και δεν το αισθάνεστε βαρύ στην επιδερμίδα σας. Είναι καλό για μικτές επιδερμίδες αλλά όχι ιδιαίτερα προβληματικές (πχ με πολλά σπυράκια) γιατί δεν θα έλεγα ότι θα μπορούσε να "χτιστεί" για να έχει υψηλή κάλυψη). Στο δικό μου μικτό-λιπαρό δέρμα έχει πιο φυσικό τελείωμα και χρειάζεται οπωσδήποτε σετάρισμα με πούδρα για να δείξει ματ. Δεν έχει πολύ μεγάλη διάρκεια (το πολύ 4 ώρες αν δεν έχει ζέστη και υγρασία) αλλά αυτή μπορεί να αυξηθεί αν χρησιμοποιήσετε ένα καλό Primer. Η συσκευασία του είναι αρκετά πρακτική, είναι ένα πλαστικό μπουκαλάκι που ζουλιέται σαν σωληνάριο και περιέχει 30ml προϊόντος (αν και ειλικρινά μοιάζει μικρότερο). Δυστυχώς βγαίνει σε μόνο 3 αποχρώσεις με αυτήν που έχω να είναι η πιο σκουρόχρωμη!!!!! Η κανονική του τιμή είναι €16,00 αλλά μπορείτε να το βρείτε σίγουρα φθηνότερα σε μια από τις προσφορές που τόσο συχνά βάζει η Oriflame.


 Αναλυτικά:

Με το primer της ΝΥΧ: Ακριβώς επείδή το συγκεκριμένο primer είναι ιδανικο για την μείωση των πόρων, οι πόροι ήταν όντως μικρότεροι και συνεργάστηκε καλά με το foundation. Είχε καλή διάρκεια αλλά όχι μεγάλη (γύρω στις 4 ώρες) και σίγουρα μετά ένιωθες να βγάζει λιπαρότητα ειδικά στην ζώνη Τ. Είχε περισσότερο φυσικό τελείωμα θα έλεγα παρά ματ και χρειαζόταν οπωσδήποτε πούδρα για να σεταριστεί.
Με το primer της VIVO. Ένας πολύ καλός συνδυασμός, μεγάλη διάρκεια (6-8 ώρες) και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Μέτρια προς καλή κάλυψη χωρίς λιπαρότητα.
Με το primer της SEPHORA: Ιδανικός συνδυασμός, ματ τελείωμα και μέγιστη διάρκεια ως 8 ώρες χωρίς λιπαρότητα.
Με το primer της ORIFLAME: Πολύ κακός συνδυασμός για λιπαρά - μικτά δέρματα. Έβγαλε λιπαρότητα σε 2 ώρες και έδειχνε λες και είχε κενά στο μακιγιάζ.
Με το MUA Primer: Καλός συνδυασμός, φυσικό τελείωμα, καλή διάρκεια χωρίς λιπαρότητα για αρκετές ώρες και μέτρια προς καλή κάλυψη.

Χωρίς primer: μέτρια κάλυψη που σίγουρα δεν έχει ματ τελείωμα, αλλά περισσότερο φυσικό (ελαφριά γυαλάδα). Με μια πούδρα νομίζω ότι σετάρεται υπέροχα. Έχει καλή διάρκεια (4-6 ώρες) χωρίς λιπαρότητα, αλλά για πιο λιπαρά δέρματα ή επιδερμίδα με μεγάλους πόρους θα χρειαστείτε primer . Πιστεύω ότι για τα καλοκαιρινά και πιο δροσερά απογεύματα μπορείτε να το εμπιστευτείτε για το μακιγιάζ σας αλλά αν φεύγετε το πρωί και γυρίζετε το βράδυ δεν είναι σίγουρο ότι θα πετύχετε τόσο καλή διάρκεια και προσωπικά θα ήθελα να έχει SPF.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...