Haul Time! Πήγαμε στον Χαρμάνη.. να ξεχαρμανιάσουμε!


Την περασμένη Τρίτη κανονίσαμε να συναντηθούμε με την Νατάσα (Makeup by Natasha V) και την Σίλια (Silia's natural cosmetics) για να επισκεφτούμε μαζί το κατάστημα Χαρμάνης στην Πέτρου Ράλλη. Ξέρετε πως είναι με μας τις γυναίκες όλο δεν θέλουμ εν απάρουμε τίποτα και όλο καταλήγουμε να έχουμε πάρει ένα σωρό πραγματάκια.

Είχα καιρό να ψωνίσω οπότε ο Χαρμάνης ήταν ότι έπρεπε για να ξεχαρμανιάσουμε. Πριν σας μιλήσω για αυτά που αγόρασα θα ήθελα να σας πω ότι δεν είχα ξαναπάει στον Χαρμάνη στην Πέτρου Ράλλη και ομολογώ ενθουσιαστηκα. Νιώθεις λες και έχεις μπει σε Σούπερ Μάρκετ μόνο με καλλυντικά. Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε!!!! Πραγματικά κορίτσια αν δεν έχετε επισκεφτεί ποτέ κάποιο κατάστημα Χαρμάνης, χάνεται και θα σας συμβούλευα να το κάνετε οπωσδήποτε.

Εγώ επέλεξα τα εξής: Ξηρό σαμπουάν της Syoss, γιατί τώρα που επιστρέψαμε από τας εξοχάς και ήρθε σιγά σιγά το φθινόπωρο είναι απαραίτητο για εμάς που έχουμε λιπαρά μαλλιά δεν θέλουμε να τα λούζουμε μας κάθε μέρα. Για το συγκεκριμένο είχα ακούσει καλά λόγια και από τη Νατάσα οπότε είπα να το δοκιμάσω κι εγώ.Μου κόστισε 3,70€.

Πήρα μια απλή ράσπα 2,5€ για να αντικαταστήσω την παλαιότερη που είχε αρχίσει να χαλάει. Δεν είναι τίποτα το σπουδαίο αλλά επειδή έχω βάλει στο μάτι μια ράσπα της Gewohl που κοστίζει 12€ είπα να μην ξεφύγω.

Πήρα ένα πινέλο ρουζ από τη Niobe γύρω στα 4€ γιατί απλά δεν μπορούσα να αντισταθώ στο πόσο μαλακό ήταν. Ελπίζω να μου βγει καλό γιατί οι πρώτες εντυπώσεις είναι σούπερ.

Πήρα επιτέλους το gel Καθαρισμού της diadermine που το είχα δει από την funtaboulous και ήθελα πάρα πολύ να το δοκιμάσω. Το πήρα 5,50€.  Στο παρελθόν έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη από την Diadermine από την πράσινη σειρά , ενώ το συγκεκριμένο δεν έχει Parabens και λοιπά χημικά. Αναμείνατε review Λοιπόν.

Πήρα ένα κραγιόν της εταιρείας Satin Collection (δεν είμαι απόλυτα σίγουρη για το συγκεκριμένο αλλά δεν γράφει κάτι άλλο η συσκευασία). Η απόχρωση είναι η 188 Silky Pink. Είναι το απόλυτο τριανταφυλλί χρώμα που θα φορέσω πολύ αυτό το φθινόπωρο και μου κόστισε περίπου 3€.

Πήρα ένα σετ με σαπουνάκια απλά της diana με άρωμα μύρτιλο και κρίνων. Κόστισαν 1,40€.

Επίσης, πήρα μια βαφή της palette η οποία κόστισε μόνο 3€ και σκέφτηκα ότι την χρησιμοποιώ που την χρησιμοποιώ, ας πάρω μια να την έχω καβάτζα.

Τέλος, μας κάνανε δώρο ένα μολυβάκι ματιών άσπρο από την εταιρεία Cosmetic pencils.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...