Review: ANEW Vitale από την AVON


Γεια σας κορίτσια, τι μου κάνετε; Σήμερα σας ετοίμασα ένα review για την σειρά ANEW Vitale από την AVON. Πρόκειται για τη νέα σειρά της Avon την Vitale για ηλικίες 25-45. Ιδανική για να καταπολεμήσετε τις λεπτές γραμμές και τη θαμπάδα,πρόκειται ουσιαστηκα για το πρώτο σύστημα περιποίησης ειδικά σχεδιασμένο για την ενίσχυση της εσωτερικής δομής της επιδερμίδας με το σύμπλοκο ProEnergy.Έχω ήδη αναφέρει το πόσο πολύ μου άρεσε η κρέμα νύχτας σε βιντεάκι μου. Έτσι είπα να σας μιλήσω αναλυτικά και για τα υπόλοιπα προϊόντα που έχω.
Θα ξεκινήσω πρώτα με το καθαριστικό προσώπου που έχω. Μόλις τελείωσα την συσκευασία ταξιδιού στα 50ml και ήδη έχω αγοράσει άλλη μια. Μου άρεσε πάρα πολύ, το χρησιμοποίησα όλο τον Αύγουστο, τόσο το πρωί όσο και το βράδυ μετά το ντεμακιγιάζ. Είναι ένα ελαφρύ Gel καθαρισμού, με ευχάριστει μυρωδιά, παρόμοια με όλα τα προϊόντα της μυρωδιάς, ελάχιστα όμως πιο γλυκιά από τα υπόλοιπα. Μου θύμισε τσιχλόφουσκα. Κάνει ωραίο αφρο αν και πολλές φορές το χρησιμοποιούσα σε συνδυασμό με το βουρτσάκι που έχω το οποίο ούτως ή άλλως βοηθάει για τον πολύ αφρό. Είναι αρκετά ήπιο και πιστεύω θα βολέψει σχεδόν όλους τους τύπους επιδερμίδας. Το έχω ήδη αγοράσει ξανά οπότε καταλαβαίνετε προσωπικά το ευχαριστήθηκα πολύ.

Η κρέμα ημέρας είναι σε αυτήν την πολύ όμορφη ροζ-φούξια συσκευασία των 50ml, έχει κρεμώσεις υφή και πολύ υψηλό δείκτη αντηλιακής προστασίας (Δ. Π. 25), αλλά προσωπικά την βρήκα παρα πολύ λιπαρή για τα δικά μου γούστα και δεν μπορούσε να απορροφηθεί εύκολα από την δική μου μικτή-λιπαρή επιδερμίδα. Δεν νομίζω ότι μπορούν να την βολευτόύν κοπέλες με μικτή ή λιπαρή επιδερμίδα και μπορεί να τους βγάλει σπυράκια. Μάλλον θα τις συμβούλευα να την αποφύγουν. Εγώ την χρησιμοποιησα όλο τον Αύγουστο στην καθημερινότητα μου και κατά την διάρκεια των διακοπών. Ακριβώς επειδή ήμουν σε διακοπες και δεν βαφόμουν το πρωί, αλλά την φορούσα πριν πάω στην θάλασσα. Προσοχή όμως γιατί φορούσα και επιπλέον αντηλιακό προσώπου μετά από λίγη ώρα και δεν έμενα μόνο στην δική της προστασία.

Το ενυδατικό gel Νύχτας , είναι το αγαπημένο μου απ' όλη την σειρά. Είναι πολύ ελαφρύ, απορροφάται πολύ γρήγορα αφήνοντας όμως ενυδατωμένη την επιδερμίδα, ακόμα και αν έχετε περάσει μια ολόκληρη μέρα στην θάλασσα και το δέρμα σας έχει ανάγκη από ενυδάτωση (προσοχή δεν εννοώ να έχετε καεί απλά να έχετε ανάγκη περισσότερης ενυδάτωσης). Αλλά ακόμα και τώρα που έχω επιστρέψει στην πόλη είναι αγαπημένο κομμάτι της καθημερινής μου ρουτίνας.
Για το τέλος άφησα το ενυδατικό gel Ματιών. Ένα λευκό gel για τα μάτια σε μια υπέροχη ροζ συσκευασία των 15ml. Ως gel είναι πολύ ελαφρύ , ενώ δεν χρειάζεται πολύ ποσότητα για την περιοχή των ματιών. Αν και έχω θέματα με πρηξίματα που όλο επανέρχονται, πιστεύω ότι με βοήθησε να περιοριστούν. Βρίσκω ότι με έχει βολέψει πάρα πολύ και ενδεχομένως το επιλέξω ξανά για την ενυδάτωση των ματιών μου αν το πετύχω σε προσφορά.

Η σειρά ANEW Vitale από την AVON κοστίζει αρχικά: Κρέμα ματιών σε ζελέ: 28,50€ κρέμα νύχτας 42,70€ κρέμα ημέρας 40,70€ καθαριστικό (125ml) 21,00€ Βέβαια η Avon κάνει συχνά προσφορές οπότε μπορείτε να το βρείτε σε πολύ καλύτερη τιμή, γιατί προσωπικά θεωρώ ότι είναι λίγο ακριβές για το βαλάντιο μου. Αυτες τις μέρες τρέχει στον κατάλογο 2 μια προσφορά όπου μπορείτε να πάρετε το καθαριστικό και τις κρέμες ημέρας και νύχτας σε πακέτο προσφοράς μόνο 36€. Όλα τα προϊόντα Avon μπορείτε να τα βρείτε και μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας http://www.avoncosmetics.gr/PRSuite/home_page.page
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα της Avon;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...