Review: Biokal Cosmetics (Dalon) σε συνεργασία με το Blog Women Beauty Today

Τα προϊόντα Dalon τα πρωτογνώρισα πριν από λίγες εβδομάδες όταν είχε ξεκινήσει ένα τεράστιο trend στο διαδίκτυο για αυτά. Η αλήθεια είναι ότι τα ήξερα και από πιο πριν, τα είχα δει στο supermarket ή είχα αγοράσει κάποιο Lip balm από τα Jumbo, αλλά ήταν το trend που ξεχείλισε τα social media που με έκανε να τα προσέξω.

Τα προϊόντα Dalon είναι της εταιρείας BIOKAL , μιας ελληνικής εταιρείας με πολύ οικονομικά προϊόντα που διατίθενται στα περισσότερα σούπερμάρκετ αλλά και στα Jumbo.

Αυτό το review το έκανα σε συνεργασία  με το Blog Women Beauty Today. Μπορείτε να διαβάσετε το review τους πατώντας εδώ Και αν θέλετε να συγκρίνετε τις απόψεις μας, γιατί όπως είναι φυσικό έιμαστε δυο διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικής ηλικίας, με άλλες ανάγκες και διαφορετικά δέρματα και γούστα. Πως μας φάνηκαν τα προϊόντα λοιπόν;

 Πρώτα πρώτα δοκίμασα το ξεβαφτικό νυχιών, ένα οικονομικό ξεβαφτικό με ουδέτερο άρωμα ασετόν, όχι πολύ έντονο αλλά με πολύ δυνατή ξεβαφτική δράση. Μου έκανε εντύπωση που με ευκολία αφαίρεσε βερνίκι με glitter την στιγμή που άλλα με τυραννάνε ώρες. Το κόλπο; Βρέχω το βαμβάκι με το ασετόν και καλύπτω το νύχι για να μουλιάσει ... μετράω μέχρι το 10 και αρχίσω να ξεβάφω.

Στην συνέχεια χρησιμοποιήσα τα lip balms. Ειδικά αυτό με το αντηλιακό SPF25 το έλιωσα στην κυριολεξία αφού ήταν μόνιμος σύντροφος μου στην θάλασσα για να με προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία. Ιδιαίτερα λιπαρό, αλλά δεν αντέχει πολύ στις υψηλές θερμοκρασίες οπότε θα πρέπει να αποφύγετε να το αφήνετε κάπου που να το βλέπει ο ήλιος (θα σας λιώσει), αλλά ενυδατώνει και προστατεύει έχοντας μια ήπια γεύση/αρωμα.


Το βράδυ πριν κοιμηθώ χρησιμοποιούσα αυτό που έχει γεύση βανίλια (κίτρινη συσκευασία), μου άρεσε πολύ περισσότερο, αν και αφήνει ένα ελαφρύ χρώμα μπεζ με λίγο γκλίτερ στα χείλη που αν το φορέσετε έξω μπορει να σας ενοχλήσει (εμένα προσωπικά όχι) αλλά και να δείξει μεγαλύτερα τα χείλη σας.Εγώ το χρησιμοποιούσα και πριν το μακιγιάζ μου καθώς δεν τα έκανε πολύ λιπαρά τα χείλη και προς το τέλος του μακιγιάζ μου που βάζω το κραγιόν ήταν αρκετά ενυδατωμένα για να τα μακιγιάρω χωρίς τον φόβο να φανούν γραμμούλες.

 Για έξω τις πρωϊνές ώρες θα σας συνιστούσα επίσης να βάλετε το Lip Balm Victoria Silk Touch (ναι ναι η γνωστή μάρκα από τα Jumbo) Με άρωμα καρύδας. Εξίσου πολύ ενυδατικό και με δείκτη προστασίας SPF6 και ήπια γεύση καρύδας με βιταμίνη Ε και το σημαντικότερο: Χωρίς paraben.  Ένα πολύ γλυκό βαζάκι πλαστικό που όμως μοιάζει γυάλινο και περιέχει 8g ενυδατικού Lip balm. Το μόνο μείον που είναι καθαρά προσωπικό μου θέμα είναι ότι είναι βαζάκι και μετά από λίγο με ενοχλεί να μπαίνει προϊόν κάτω από τα νύχια μου ή να μην έχω που να σκουπιστώ από το lip balm - καλά εγώ το βάζω και στις παρανυχίδες ανάλογα με τις ορέξεις μου αλλά νομίζω ότι πολλές κοπέλες θα κατανοήσουν την παραξενιά μου.

Ένα πολύ ωραίο προϊόν είναι η πράσινη άργιλος σε πάστα, ιδανική για λιπαρά δέρματα σαν το δικό μου αλλά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και στο σώμα στην μάχη κατά της κυτταρίτιδας. Μπορείτε δηλαδή να την χρησιμοποιήσετε τόσο σαν μάσκα προσώπου όσο και σαν μάσκα σιλουέτας για την σύσφιξη και χαλάρωση του στήθους και όχι μόνο. Στο πρόσωπο ακόμα και αν έχετε λιπαρό δέρμα καλύτερα να μην κάνετε scrub πριν την χρήση του γιατι και χωρίς απολέπιση θα δείτε ότι θα αισθανθείτε ελαφρά τσιμπηματάκια στην αρχή. Αυτό ρωτώντας κάποιο δερματολόγο μου είπε ότι είναι γιατί σε μερικά σημεία εμφανίζει αφυδάτωση η επιδερμίδα μας, οπότε καλύτερα να μην κάνουμε scrub πριν την χρήση ακόμα και αν έχουμε λιπαρό δερμα. Την απλώνουμε και την αφήνουμε γύρω στα 20 λεπτά και ξεβγάζουμε με άφθονο νερό. Η μάσκα αργίλου απολυμαίνει σε βάθος το δέρμα του προσώπου, απορροφά στίγματα και πανάδες και μειώνει το περιττό λίπος από την επιδερμίδα.



 Για το baby oil τα λόγια είναι περιττά. Η πιο συνηθισμένη χρήση ; Το απλώνουμε σε βρεγμένη επιδερμίδα αμέσως μετά το ντους και αφήνουμε να στεγνώσει, ενώ η επιδερμίδα μας ενυδατώνεται σε βάθος. Στις διακοπές το είχα πάρει μαζί και πιστεψτε με έτσι ακριβώς το χρησιμοποιούσα.

Τέλος, έχω να σας πω ότι εξεπλάγην με τις βαζελίνες. Περιέχουν χαμομήλι και καλέντουλα και βιταμίνη Ε, ενώ έχουν άρωμα βανίλια και σοκολάτα έκαστη. Έχω κάνει αναλυτικό post με τις διάφορες χρήσεις της βαζελίνης το οποίο μπορείτε αν θέλετε να διαβάσετε εδώ. Εγώ ενδεικτικά να σας πω ότι την χρησιμοποιώ όταν φτιάχνω τα νύχιαμου για να μαλακώσω πετσάκαι και παρανυχίδες, στους αγκώνες και στις φτέρνες τώρα το καλοκαίρι , σαν Lip balm αλλά και για να δυναμώσω τις βλεφαρίδες μου . Ένα οικονομικό και πολυχρηστικό προϊόν στο ντουλάπι σας.


Αυτή ήταν λοιπόν η άποψη η δική μου, πάμε να διαβάσουμε και την άποψη του φιλοξενούμενου Blog  Women Beauty Today....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...