Review: Cien Γαλακτωμα Καθαρισμού


Μέσα στο καλοκαίρι ξέμεινα από γαλάκτωμα καθαρισμού και από χρήματα, οπότε κατέφυγα σε μια πιο οικονομική επιλογή, με κάποια επιφύλαξη το ομολογώ. Το γαλάκτωμα καθαρισμού CIEN με λωτό και μετάξι, που μπορείτε να βρείτε στα LIDL κοστίζει μόνο 2€ και είναι περίπου 250ml.Είναι δερματολογικά ελεγμένο, περιέχει λωτό και μετάξι και είναι πολύ καλό για τους περισσότερους τύπους του δέρματος.
Το συγκεκριμένο γαλάκτωμα με εξέπληξε θετικά γιατί είναι πολύ καλό για την τιμή του. Ξεβάφει αποτελεσματικά με λίγη ποσότητα. Εγώ συνηθίζω να απλώνω το γαλάκτωμα με τα χέρια σε όλο το πρόσωπο και να ξεβάφω απαλά με ένα βαμβάκι. Μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό για την τιμή του και είναι σίγουρα κάτι που συνιστώ για όταν είστε σε οικονομική στενότητα. Σίγουρα έχω δοκιμάσει πολύ καλύτερα γαλακτώματα καθαρισμού αλλά επίσης ήταν και πολύ ακριβότερα για αυτό και είναι κάτι που θα αγοράσω σίγουρα ξανά.


Εσείς έχετε δοκιμάσει άλλα εξίσου οικονομικά γαλακτώματα ντεμακιγιάζ; Ποιο έχετε να μου προτείνετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...