Review: Elf Lip Stains Ποτέ ξανά!!!!


Πριν από ένα περίπου χρόνο αγόρασα αυτά τα Elf lip stains τα οποία και περίμενα όλο λαχτάρα να έρθουν από την Αγγλία. Θυμάμαι ακόμα με το που τα άνοιξα όλο χαρά για να τα δοκιμάσω. Έλα όμως που όσο διαφημισμένα και να ήταν τα δικά μου μόνο stain δεν ήταν.

Έχουν μια αίσθηση μαρκαδόρου, ακριβώς αυτή ήταν και η λογική τους άλλωστε, όμως ο μαρκαδόρος του ανιψιού μου στο νηπιαγωγείο κάνει καλύτερη δουλειά.

Εγώ έχω 2 αποχρώσεις, τη Nude Nectar & τη Berry Blush. Και εντάξει από το Nude Nectar θα έλεγε κανείς ότι δεν θα έπρεπε να περιμένω και πολλά όντας Nudeαπόχρωση, αλλά και το Berry Blush για εμένα ήταν αποτυχία. Τα swatches που βλέπετε στο χέρι μου έχουν γίνει μετά από πολύ πίεση και κόπο, και σε καμία πειπτωση δεν μπορείτε να τα πείτε ότι έκαναν stain αφού μόλις τα σκουπισω με το δάχτυλο θα φύγουν.

Ο λόγος που τα αναφέρω μετά από τόσο καιρό είναι ότι τα βρήκα πρόσφατα μετρώντας τα κραγιόν που έχω στην συλλογή μου ... ω ναι μήπως κάνω το Crazy about lipsticks Tag...

Και να φανταστείτε ότι όλο αυτό τον χρόνο τα είχα γυρισμένα προς τα κάτω μπας και τρέξει το χρώμα αλλά τίποτα. Τώρα πλεον μπορώ να πω με σιγουριά , ότι θα πάνε στα σκουπίδια ή ενδεχομένως τα δείξω και στα empties για όσες από εσάς δεν διαβάζουν το Blog.

Από τις πλέον αποτυχημένες αγορές μου online!!!

Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...