Review: Ενυδατική κρέμα Fissan baby


Είναι μια από εκείνες τις βραδιές που απλά θέλω να γυρίσω σπίτι και να κάνω ένα ντουσάκι και να πέσω για ύπνο. Δεν θέλω τα περίεργα αρώματα, αλλά μια καλή ενυδάτωση σε όλο μου το σώμα, ακόμα και στα πόδια που πιθανότατα ξύρισα. Τι επιλέγω μια τέτοια βραδιά; Μα την ενυδατική κρέμα Fissan Baby.


Είναι σε σωληνάριο των 150ml, με ανοιγοκλειόμενο καπάκι που βοηθαει να μην λερώνεσαι όσο να το ξανακλίσεις και περιέχει και χαμομήλι. Συνίσταται για την καθημερινή περιποίηση του μωρού. Ε, λοιπόν εγώ την επέλεξα για την δική μου καθημερινή περιποίηση.


Απορροφάται εύκολα, σαν κρέμα, όχι δηλαδή τόσο γρήγορα όσο η λοσιό σώματος αλλά ούτε και τόσο αργά όσο ένα body butter. Έχει κρεμώδη υφή και ελαφρύ πουδρένιο άρωμα. Ιδανική για καθημερινή χρήση και ουδέτερη αρκετά για να την συνδυάσετε με το αγαπημένο σας άρωμα, άφοβα. Ενώ, για τις πιο ξηρές επιδερμίδες μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν απλή ενυδατική προσώπου.

Κοστίζει γύρω στα 4€-5€ και μπορείτε να την βρείτε παντού, από τα σούπερμάρκετ ως τα Hondos  ή τα Jumbo! Και σίγουρο είναι ότι μπορείτε να την βρείτε και σε προσφορά. Αν λοιπόν ψάχνετε κάτι οικονομικό σε ενυδατική προσώπου και σώματος η Fissan Baby δεν θα σας προδόσει. Προσωπικά για εμένα είναι η κρέμα που πάντα πρέπει να βρίσκεται στο σπίτι για ώρα ανάγκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...