Review: Oriflame's Cocktails & the city Fashion Addict Body Lotion


Το συγκεκριμένο body lotion το είχα πάρει ως μέρος προσφοράς από την Oriflame τον περασμένο χειμώνα αλλά λίγο το ότι ήθελα να χρησιμοποιήσω κάποια άλλα, λίγο ότι αυτά τα άλλα μόνο αυξάνονταν και δεν έλεγαν να τελειώσουν , δεν κατάφερα ποτέ να το χρησιμοποιήσω ως τώρα. Με την επιστροφή από τις διακοπές, η απόφαση ήταν δεδομένη, θα το ανοίξω να το χρησιμοποιήσω. Η μυρωδιά με εξέπληξε ευχάριστα. 150 Ml από λαχταριστό φραμπουάζ αναμειγνύεται με κακάο και ζεστό musk για ένα υπέροχο λουλουδάτο και φρουτώδες άρωμα . Πίστευα ότι επειδή άνηκε στην πιο οικονομική σειρά αρωμάτων της Oriflame θα ήταν πιο έντονο και με λιγότερη διάρκεια. Έκανα λάθος, έχει μια πολύ ελαφριά, πουδρένια μυρωδιά (αυτό μπορεί να οφείλεται και στο ότι περιέχει Musk) η οποία έχει αφενός καλή διάρκεια για body lotion αλλά συνδυάζεται πανεύκολα με τα περισσότερα αρώματα που χρησιμοποιώ αυτήν την περίοδο, όπως για παράδειγμα το White Musk του The Body Shop. Αν και είναι ελάχιστα φρουτώδες δεν βρίσκω να με ενοχλεί γιατί είναι περισσότερο γλυκό και λιγότερο ξινό σαν άρωμα.


Ως λοσιόν απορροφάται πάρα πολύ γρήγορα και απλώνεται πολύ εύκολα χωρίς να αφήνει περιττή λιπαρότητα. Είναι ιδανική για πιο λιπαρά δέρματα, αλλά ενυδατώνει και όσο ακριβώς χρειάζεται. Ίσως όμως για πιο ξηρά δέρματα να μην προσφέρει την ενυδάτωση που χρειάζονται. Άλλωστε ακόμα και εγώ που δεν έχω ξηρό δέρμα όταν το νιώθω πιο ξηρό τον χειμώνα ή μετά από πολύ έκθεση στον ήλιο, τότε επιλέγω κάτι πιο βαρύ, όπως ένα body butter.


Ιδανικό για την καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας μου, είναι σίγουρο ότι αν θα το βρω σε προσφορά θα το ξαναπάρω. Εσείς το έχετε δοκιμάσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...