Review: Rimmel London Apocalips


Ένας χαμός έχει γίνει τώρα τελευταία με τα Apocalips της Rimmel. Πρώτα τα είδα από την Πασχαλία και στην συνέχεια από πολλές άλλες Bloggers που είχαν ενθουσιαστεί από τα νέα αυτά κραγιόν σε υγρή μορφή. Έτσι δεν μπόρεσα και εγώ να κρατηθώ και παρήγγειλα 2 χρώματα, το ένα είναι το Celestial , ένα πολύ γλυκό ροζ-τριανταφυλλί χρώμα, ιδανικό για το καθημερινό μου μακιγιάζ και το άλλο είναι το Stellar, ένα έντονο κοκκινο της φωτιάς-πορτοκαλο-κοραλί χρώμα που σίγουρ αδεν παιρνά απαρατήρητο σε πιο ειδικές περιπτώσεις. Τα αγόρασα από το Feelunique γύρω στα 8$ το καθένα χωρίς έξοδα αποστολής.

Λίγο πριν τα παραλάβω είδα ένα βιντεάκι της Anastasias Wall που με απογοήτευσε γιατί έλεγε ότι δεν έχουν καθόλου διάρκεια και σταθερότητα. Εκεί σκέφτηκα "Ωχ" την πατήσαμε. Έτσι η αγωνία να τα δοκιμάσω ήταν ακόμα μεγαλύτερη γιατί ειλικρινά δεν ήθελα να κλάίω 16$.

Πρώτο πρώτο δοκίμασα το celestial, το λάτρεψα στην κυριολεξία, γιατί είναι ένα υπέροχο χρώμα που μπορώ να φοράω στην καθημερινότητα μου. Το δεύτερο, το Stellar ως πιο φωτεινό το επέλεξα σε πιο βραδινές ή έστω απογευματινές εξορμήσεις.

Αρχικά θα ήθελα να σας μιλήσω για την συσκευασία, η οποία πραγματικά με γοήτεσε. Είναι πολύ μοντέρνα , με όμορφο σχεδιασμό που παραπέμπει σε μαύρο διαμάντι. Το "μπαστουνάκι" του είναι διαγώνια κομμένο και στο σφουγγαράκι κάνει μια ελαφριά λακουβίτσα για να μαζεύει περισσότερο προϊόν. Η μυρωδιά του ήταν πολύ ευχάριστη (προσωπικά πάντα μιλάω) και όχι έντονη, σίγουρα όμως ότι πρέπει για ένα κραγιόν σε μορφή Lipgloss. Σαν υφή, είναι ένα κρεμώδες κραγιόν με πολύ καλή απόδοση χρώματος χωρίς να κολλάει, προσωπικά μου μένουν στα χείλη γύρω στις 4 ωρες, δεν στεγνώνουν όμως πολύ γρήγορα και σε καμία περίπτωση δεν είναι ματ. Εδώ είναι μια παρεξήγηση, καθώς πολλές κοπέλες πίστεψαν ότι τα κραγιόν αυτά είναι ματ. Όχι είναι κρεμώδη κραγιόν σε υγρή μορφή περισσότερο μοιάζουν με Lipgloss και είναι πολύ πολύ ενυδατικά, αλλά όχι σε καμία περίπτωση δεν είναι ματ. Αλλά ποτέ δεν διαφημίστικαν νομίζω και ως ματ. Εγώ τουλάχιστον δεν το είχα καταλάβει. Το αναφέρω γιατί πολλές κοπέλες που με είδαν να το φοράω ξαφνιάστηκαν όταν είδαν ότι δεν είναι ματ.

Επειδή αργούν να στεγνώσουν θα πρότεινα να βάζετε λιγότερη ποσότητα, θα πετύχετε εξίσου καλή κάλυψη και απόδοση χρώματος και θα στεγνώσει πιο γρήγορα και ομοιόμορφα και θα αποφύγετε να πάει στα δόντια (έτσι την πάτησα εγώ). Άλλωστε το να βάζεις τόνους κραγιόν και να περιμένεις να στεγνώσει είναι λίγο περιττό θα έλεγα. Επίσης, το να προσπαθήσετε να φάτε ή να καπνίσετε με αυτό το κραγιόν πιθανότατα να σας απογοητεύσει καθώς μπορεί να φύγει γρήγορα. Ωστόσο είναι ένα προιον που χρωματίζει-λεκιάζει έυκολα τα χείλη και έχει διάρκεια το χρώμα αυτό. Απλά μετά από κάποιες ώρες πιθανότατα να έχει μείνει το χρώμα αλλά όχι η λάμψη της ενυδάτωσης. θέλει γρήγορο χέρι όσον αφορά την εφαρμογή γιατί μπορεί να λεκιάσει και να σας ταλαιπωρήσει στο διόρθωμα του. Εσείς δοκιμάσατε τα νέα κραγιόν σε μορφή λιπγκλος της Rimmel; Προσωπικά εγώ θα ξαναπάρω το celestial ή κάποια άλλη Nude απόχρωση γιατί το βρίσκω ιδανικό σαν gloss για το καθημερινό μου μακιγιάζ αλλά για βράδυ προτιμώ κάτι πιο ματ, οπότε δεν θα πάρω κάποια άλλη έντονη απόχρωση. Πως σας φάνηκαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...