This week's Loves & Hates 29.09.2013


Άλλο ένα Loves & Hates για την εβδομάδα που πέρασε. Πάμε λοιπόν ν αδουμε τι λάτρεψα και τι μίσησα την εβδομάδα που περασε.

Loves

  1. Καταρχάς να πω ότι έχω πάθει εμμονή με το Tea rose της ΝΥΧ από την σειρά Matte lipsticks. Ένα υπέροχο τριανταφυλλί χρώμα το οποίο τις τελευταίες 2 εβδομάδες δεν λέει να βγει από την καθημερινότητα μου. Αν το πετυχετε δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.
  2. Αυτές τις μέρες φιλοξενούσα μια φίλη και μετά από μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας είπα να επισκεφτώ για άλλη μια φορά το αγαπημένο μου σουβλάκι μπαρ στο Θησείο. Όσοι δεν το έχετε επισκεφτεί αναζητήστε το. Σήμα κατατεθέν τα σφηνάκια σουβλάκια του αλλά προσωπικά σας προτείνω την μπριζόλα κοτόπουλου, ένα πιάτο που δεν πρέπει να αγνοήσετε. 
  3. Λάτρεψα το κολιέ που μου έκανε δώρο η Νατάσα και στην κυριολεξία το φοράω τον τελευταίο καιρό καθημερινά, φροντίζοντας να ταιριάζει το ντύσιμο μου με αυτό. 
  4. Επιτέλους ήρθαν τα πρώτα βιβλία από το ΕΑΠ. Μια νέα Ακαδημαϊκή Χρονιά Αρχίζει!!!
  5. Και μαζί με τα βιβλία ήρθε και η παραγγελία από το Cherry Culture... Βεβαια με το που ήρθε έβαλα την επόμενη αφού στο Cherry Culture χει -40% μέχρι το τέλος του μήνα. Έρχονται πολλά Hauls.
  6. Δεν ξέρω πόσες είδατε το βιντεάκι που έκανα με τη Νατάσα, My Youtube Family Ρίξτε μια ματιά εδώ.
  7. Επίσης, κέρδισα το Giveaway Της Another Makeup World Και είμαι τόσο χαρούμενη.
  8. Η παλέτα της Estee Lauder που έχει ενταχθεί στο καθημερινό μου μακιγιάζ. Την λατρεύω λέμε!
  9. Εντάξει νομίζω οτι το Σάββατο που μας πέρασε ήταν τουλάχιστον διασκεδαστικό γιατί επιτέλους συλλάβανε τους δολοφόνους της ΧΑ. ΓΙα μια φορά είδα να συλλαμβάνονται αληθινοί τρομοκράτες και εχθροι της Δημοκρατίας. Αν και καταλαβαίνω τους υπογειους σκοπούς που μπορεί να κρύβονται κάτω από αυτές τις συλλήψεις, Εύχομαι μόνο να μείνουν μέσα και να μην γίνουν μάρτυρες αρρωστημένων εθνικιστών.                         & Hate
  10.  Επιτέλους κάποιος πρέπει να φτιάξει αυτές τις σκάλες στον προαστιακό στην Κηφισίας. Δεν αντέχεται η πρωϊνή γυμναστική πριν την δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...