This Week's LOVES & HATES

Επιστρέφοντας από πολυήμερες διακοπές αυτήν την εβδομάδα ομολογώ ότι ειλικρινά ξεκούραστη και κεφάτη πλέον θέλω τόσο πολύ να ξεκινήσω πιο εντατικά το blogging γιατί απλά νιώθω ότι μου έλειψε πάρα πάρα πολύ. Έτσι σκέφτηκα να αρχίσω - μεταξύ άλλων- μια εβδομαδιάια στήλη με Τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ της εβομάδας που πέρασε ή απλά τα 10 πράγματα που με σημάδεψαν αυτή την εβδομάδα.  Δεν είναι απαραίτητο να είναι προϊόντα ομορφιάς, αλλά μπορεί να είναι και απλά καθημερινά πράγματα. Έτσι απλά θα το λέω This Week's LOVES & HATES

Αυτά ειναι λοιπόν τα 10 πράγματα που με σημάδεψαν αυτή την εβδομάδα :



LOVES
  1. Η αίσθηση ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο, επειδή απλά γύρισες από τις διακοπές και έχεις τόσο μα τόσο πολύ όρεξη για δουλειά. Επίσης, δεν είδες καθόλου ειδήσεις όσο ήσουν στις διακοπές και η διαρκεια αυτής της αίσθησης δύναμης και ευδαιμονίας θα εξαρτηθεί από τον πόσο καιρό ακόμα θα αποφεύγεις να δεις ειδήσεις.
  2. Το βιβλίο που ξεκίνησα να διαβάζω αυτή την εβδομάδα με έχει στην κυριολεξία ξετρελάνει. Είναι "Ο Θεραπευτής" του Νόα Γκόρντον, από τις εκδόσεις Ψυχογιός και μας μεταφέρει κάπου στο 1000 μΧ και στις περιπέτειες ενός νέου που αφού βίωσε την απώλεια και την ορφάνια πολύ απότομα και νωρίς στην ζωή του ξεκινάει την περιπλάνηση της ζωής πλάι σε ένα κουρέα - χειρουργό που θα του μάθει τόσο το επάγγελμα αλλά και τα μυστικά της ζωής ;)... και είμαι ακόμα στην αρχή!
  3. Με την επιστροφή μου στην Αθήνα πήγα και είδα και μια ταινιουλα στον κινηματογράφο. Είδα το Elysium το οποίο με εξέπληξε θετικά, καθώς το περίμενα πολύ βαρετό sci-fi αλλά με συγκίνησε και με κράτησε καθ' όλη την διάρκεια της ταινίας. Εντάξει μη διαβάσετε συγκίνηση και νομίσετε ότι είναι αισθηματικό , επιστημονικής φαντασίας περιπέτεια είναι, αλλά δεν παύει να είναι μια καλή περιπέτεια sci-fi.
  4. Η χαρά ήταν απίστευτη όταν παρέλαβα το πακετάκι με τα πραγματάκια που παρήγγειλα από Feelunique αλλά αυτό πραγματικά που με ξετρέλανε ήταν το πακετάρισμα. Οι άνθρωποι είναι πολύ πολύ μπροστά.
  5. Αυτή την εβδομάδα λάτρεψα το 244 από την κλασσική σειρά της Golden Rose, κόστισε μόνο 1 € και το είχα πάρει από το ΤΙΤΑΝ πριν καιρό,απλά τώρα το ξαναθυμήθηκα.
  6.  Η νέα σειρά της ΜΑΤ Fashion είναι πραγματικά πολύ πολύ κοντά στα γούστα μου και με δελεάζει επικίνδυνα. Ελπίζω να βάλουν τίοτα προσφορές όμως γιατί οι τιμές είναι απλησίαστες.
  7. Ο νέος κατάλογος της ΙΚΕΑ ήρθε στο σπίτι και εγώ το έριξα στην μελέτη...   
8. Το νέο Polis Cafe' (2108016712) που ανακάλυψα στο Μαρούσι για delivery Καφέ. Με κάθε ρόφημα σου κάνουν δώρο ένα μπουκαλάκι νερό ή έκπτωση 10%. Άσε που με κάθε παραγγελία, μπορούν να μας εξυπηρετούν και με είδη περιπτέρου και φαρμακείου!!. Πιάσε δλδ ένα λάττε κρύο και όπως έρχεσαι θέλω και 2 ντεπόν από το φαρμακείο.
 HATES

9. Η γκρίνια όσων δεν πήγαν διακοπες, δεν ξεκουράστηκαν ή απλά πιστεύουν ότι οι υπόλοιποι πέρασαν καλύτερα γιατί οι ίδιοι μιζεριάζουν με το παραμικρό... έλεος όμως.
10. Η κίνηση της Village Να απολύσει ένα στέλεχος της γιατί δεν ήθελε να επιτρέψει ομοφοβικές εκδηλώσεις να περιστοιχίζονται από διαφημίσεις της. Έχει γίνει χαμός τώρα τελευταία στα social media, και η Village έχει φάει τρελό κράξιμο, ύστερα από την απόφαση της να απολύσει απ'τα τον ανθρωπο που αποφασισε την αποσυρση της διαφημισης απ'το ομοφοβικο .
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...