This Week's LOVES & HATES

Αυτά είναι τα 10 πράγματα που με "συγκλόνισαν" την εβδομάδα που μας πέρασε:




Loves

  1. Λάτρεψα το φυστικί βερνίκι της essence, το οποίο , ενώ όλα τα άλλα βερνίκια που έχω από αυτήν την εταιρεία μου ξεφλουδίζει το χρώμα την 2η κιόλας μέρα, αυτό έχει αντέξει 5 ηρωικές ημέρες χωρίς αλοίωση. Ένα μεγάλο μπράβο στο Νο. 79 Viva la Green της Essence!
  2. Δεν σταμάτησα να φοράω το Celestial από τα Apocalips! Ένα γλυκό τρανταφυλλό-ροζ, ιδανικό για τις καθημερινέ ςμου εξορμήσεις. Διάρκεια μέχρι το πολύ 4 ώρες. Έχω αρχίσει να το λατρευω πάντως ακόμα και αν δεν έχει μεγάλη διάρκεια, εμένα μου έκατσε καλά.
  3. Το event του The Body shop που είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα νέα κραγιόν Colour Crush™ Lipstick collection αλλά και την νέα σειρά Honeymania, Που μυρίζει ειλικρινά υπέροχα.
  4. Η νέα μου ανακάλυψη, τα σαπούνια inariva, εντελώς καινούργια στην αγορά και Ελληνικά! Ρίξτε μια ματιά στη νέα τους σελίδα στο facebook:https://www.facebook.com/inarivasoap
  5. O καφές που ήπια με τις φίλες Youtubers Natasha V και Silia (Silia Cosmetics). Η Σϊλια με κέρδισε από την αρχή, είναι μια καταπληκτική youtuber που από τα βιντεάκια της μπορέιτε να μάθετε άπειρες συνταγές για φυσικά - πραγματικά φυσικά- καλλυντικά που θα φτιάχνετε μόνες σας στο σπίτι. Δείτε το κανάλι της: http://www.youtube.com/user/siliacosmetics
  6. Οι καραμέλες Λάβδας με γεύση Ευκάλυπτο που πήρα από το Zampple. Θεϊκές!
  7. Το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ του lidl που αποδείχτηκε πολύ καλό για τα λεφτά του... αξίζει να το δοκιμάσετε πιστεύω ειδικά σε εποχές αφραγκιάς.
  8. Το γνωμικό της εβδομάδας που νομίζω ότι πολλές πρέπει να υιοθετήσουν, εγώ πάντως το επαναλαμβάνω συνέχεια:
    "What Susie says of Sally says more of Susie than of Sally"
    Hates
    9. Το zampple που αυτό τον μήνα στεναχώρησε κάποιες κοπέλες. Το ομολογώ δεν με πείραξε που πήρα ένα σωρό καθαριστικά , αλλά σίγουρα θα ήθελα να δω πιο πολλά προϊόντα περιποίησης την επόμενη φορά.
    10. Το γεγονός ότι ξεθαψα τα εργαλεία βαψίματος γιατί με περιμένει ένα πολύ δυνατό σαββατοκύριακο... θα βάψουμε την κρεβατοκάμαρα μας!!!!
     
    Αυτά ήταν αγαπημένες μου τα 10 Loves & Hates της εβδομάδας που πέρασε. Εσείς τι κάνατε αυτήν την εβδομάδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...