This Week's Loves & Hates!!!


Ήταν μια τεράστια, εξαντλητική εβδομάδα. Γεμάτη περιπέτειες, γεμάτη γνώσεις και συγκινήσεις και φυσικά γεμάτη αγάπη.

Loves:
  1. Καταρχάς, να πω ότι βγήκαμε για καφεδάκι κάποιες beauty bloggers για ένα// "To know us better"  όπως θα λεγε κι ο Βουτσάς Ασμπέτα... Μαζευτήκαμε περίπου 16 κοπελες και είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και φυσικά να μιλήσουμε για την αγάπη μας για το Blogging Και τα καλλυντικά.
  2. Με την αγαπημένη μου Μαργαρίτα (την ξέρετε όλες από το κανάλι της στο Youtube : MaggiedepPetf"  Πήγαμε στην πρεμιέρα της ταινίας "Jobs" Που μιλάει για την ζωή του Steve Jobs, συνιδριτή της Apple Και βασικό πρωταγωνιστή στην πορεία της εταιρείας αυτής. Οι παλιοί θα αναπολήσουμε παλιούς υπολογιστές που πέρασαν από τα χέρια μας και θα ανασύρουμε αναμνήσεις από παλιά , οι νεότεροι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τι υπήρξε πριν το I-phone! Σε κάθε περίπτωση η ταινία μου άρεσε πάρα πολύ και σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα.
  3. Δεν μπορώ να αμελήσω να αναφέρω το βάψιμο του υπνοδωματίου. Ήταν απαραίτητο! διάλεξα ένα πιο bay blue για τον τοίχο πίσω απο το κεφαλάρι του κρεβατιού. Πως σας φαίνεται;
  4. Με την Νατάσα και την Σίλια πήγαμε για ψώνια στον Χαρμάνη. Όσες δεν έχετε επισκεφτεί ένα από τα καταστήματα του.. Χάνετε!!!
  5. Και μια και είπα Σίλια, λάτρεψα αυτόν τον Αφρό Καθαρισμού που έφτιαξε η Σίλια με τα χεράκια της, μια φυσική λύση για τον καθαρισμό του προσώπου μας.
  6. Ενυδατική κρέμα Fissan!!! Η πιο απαλή επιλογή μου για ενυδάτωση τον τελευταίο καιρό. Την λατρεύω και να αναμένετε σύντομα review!
  7. Arizona Green Tea Zero! Και light με μια μόνο θερμίδα και υπέροχη γεύση!
  8.  Τέλος λάτρεψα τις γλυκιές βραδιές του Σεπτέμβρη , τώρα που έχει δροσίσει και μπορούμε να κοιμηθούμε άνετα επιτέλους χωρίς να σκάσουμε.                                                                                                                                   Και τα Hates:
  9. Σε αυτά που μίσησα ήταν σίγουρα οι σεισμοί που μας ταρακούνησαν αυτήν την εβδομάδα.. και
  10. Ο άσχημος τρόπος που έμαθα για τον θάνατο μιας φίλης. Δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα χειρότερο, να πας σε κηδεία και εκεί να πέσεις πάνω στο μνήμα μιας φίλης από τα παλιά. Καλό ταξίδι Κατερινάκι και από μένα, δυστυχώς τώρα το έμαθα τον χαμό σου. Θα είσαι στις πιο γλυκές μου αναμνήσεις, Πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...