Έτοιμες το πρωί στο πι και φι!






Η αλήθεια είναι ότι το πρωί ξυπνάω πάντα με το ζόρι. Ξέρετε, αυτό που κλείνεις όλα τα ξυπνητήρια που έχεις βάλει και είναι πραγματικά πολλά και μετά πετάγεσαι πανω συνηδειτοποιώντας ότο θα έπρεπε να έχεις σηκωθεί στο πρώτο χτύπημα του ξυπνητηριού. Καιτρέχεις να προλάβεις...

Υπάρχει όμως κάποιος τρόπος να γλιτώσουμε χρόνο το πρωί και να καταφέρουμε να ετοιμαζόμαστε στο πι και φι;

Εδώ σας έχω μερικές συμβουλές που πιστεύω ότι αν τις εντάξετε στην πρωϊνή σας ρουτίνα τα πράγματα θα γίνουν πολύ ευκολότερα.

1. Καταρχάς φροντίστε να έχετε ένα μπώλ ή καλαθάκι σε κάποιο έπιπλό δίπλα από την πόρτα όπου θα μπορείτε να έχετε τα αξεσουάρ σας έτοιμα να τα φορέσετε λίγο πριν φύγετε. Ειδικά αν έχετε κάποια πολύ συγκεκριμένα κομμάτια που φοράτε καθημερινά αυτό το κόλπο πιστεύω θα σας βολέψει. Εγώ τα αφήνω σε ένα έπιπλο με το που θα μπω στο σπίτι και το πρωί λίγο πριν φύγω τα φοράω πέρνω τα κλειδιά μου και όξω από την πόρτα.


2. Χρησιμοποιήστε ένα εσωτερικό τσαντάκι- θήκη, όπως αυτό που σας εχω δείξει σε παλαιότερο βίντεο.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αλλάξετε την τσάντα σας εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνετε κάποιο σημαντικό πραγματάκι ξεχασμένο στην προηγούμενη τσάντα σας.

3. Βέβαια μπορείτε να αποφύγετε όλο αυτό το πρόβλημα αν απλά διαλέξετε μια τσάντα μόνιμη να έχετε και να μην αλλάζετε τσάντες συχνά. Προτιμήστε μια σε ένα ουδέτερο χρώμα που θα πηγαίνει με όλα τα σύνολα σας. Μια καφέ, μαύρη, χρυση ή ασημένια τσάντα θα έκανε πιο εύκολη την ζωή σας. Οκ η χρυσή και η ασημένια ακούγονται λίγο υπερβολικές, αλλά πιστεψτε με εγώ έχω μια ασημένια-γραφίτη για τον χειμώνα και την έχω ταιριάξει με όλα μου τα ρούχα.

4.Μετατρέψτε το μπανιο σας σε ατμοσίδερο. Ή κάπως έτσι. Αν θέλετε να φορέσετε κάποιο ρούχο και έχετε ξεχάσει το να σιδερώσετε ή έχει κάνει ζάρες από την ντουλάπα, μπορείτε να το κρεμάσετε με μια κρεμάστρα στο μπάνιο σας (μακριά από το ντους για να μην βραχεί) για παράδειγμα στην πόρτα του μπάνιου, και όσο κάνετε το ντουζάκι σας οι ατμοί θα διώξουν τις ενοχλητικές ζάρες από το ρούχο.

5. Επιλέξτε ένα ζευγάρι παπούτσια που να ταιριάζουν λίγο πολύ με τα περισσότερα σύνολα που επιλέγετε να φορέσετε το πρωί στην δουλειά. Ένα ζευγάρι μπαλαρίνες είναι για μένα ιδανικές για να τις συνδυάσω με ότι φορέσω το πρωί στο γραφείο.

6. Τώρα το χειμώνα, φροντίστε να έχετε μια ζακέτα ή ένα σακάκι που να είναι πασπαρτού και να μπορείτε να το φορέσετε και να το ταιριάξετε με τα περισσότερα ρούχα σας. Έτσι λίγο πριν φύγετε να μην αναρωτιέστε τι σακάκι να βάλετε.

7. Επιλέξτε τα φορέματα. Αν σας το επιτρέπει ο σωματότυπος σας, προτιμήστε τα φορέματα, γιατί είναι ένα ολοκληρωμένο σύνολο και δεν χρειάζεται να ψάχνετε τα χαράματα παντελόνι και μπλούζα να ταιριάζουν.

8. Επιλέξτε το μαύρο και θα με θυμηθείτε. Όταν δεν μπορώ να αποφασίσω τι να βάλω και ο χρόνος τρεχει, απλά επιλέγω ότι μαύρο έχω. Πόσο λάθος να πάω στον συδυασμό; Άσε που είναι και πολύ σικ και ποτέ δεν φεύγει εκτός μόδας. Επιπλέον, αδυνατίζει κιόλας.

9. Πάρτε το πρωινό σας πριν ντυθείτε. Καλύτερα τα δημητριακά να στάξουν πάνω στην πιτζάμα σας παρά στο μπλουζάκι που φορέσατε. Γιατί μετά θα φάτε ένα τέταρτο ή και παραπάνω να βρείτε μπλουζάκι να το αντικαταστήσετε. Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γίνει αν λερωθεί και το παντελόνι. πφφφφ. 10. Συμβουλευτείτε το δελτίο καιρού το προηγούμενο βράδυ. Τώρα που φθινοπωριάζει δεν χρειάζεται να ψάχνετε στα σκοτάδια που είχατε παρατήσει την ομπρέλα την τελευταία φορά που την χρησιμποιήσατε. Και φυσικά το πιο απλό απ' όλα:

11. Ετοιμαστείτε από το προηγούμενο βράδυ. Διαλέξτε από βραδύς τι θα θέλατε να φορέσετε την επόμενη μέρα. Έτσι δεν θα ανησυχείτε μηπως καθυστερήσετε. Θα έχετε ήδη κάνει όλη την προετοιμασία από την προηγούμενη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...