Castalia Dermopur creme matifiante & gel netoyant REVIEW & αποτελέσματα Giveaway



Πριν από 2 περίπου εβδομάδες ήρθαν στα χέρια μου αυτά τα 2 πολλά υποσχόμενα προϊόντα. Και πιστέψτε με ήταν ακριβώς την στιγμή που τα χρειαζόμουν. Το δέρμα μου τον τελευταίο καιρό έχει τρελαθεί και δεν μπορώ να ξεφορτωθώ τα σπυράκια με τίποτα, ενώ η λιπαρότητα στην ζώνη Τ είναι ίσως πιο έντονη από ποτέ. Έτσι όταν  είδα αυτό το μικρό πακετάκι από την Castalia Πραγματικά δεν έβλεπα την ώρα να τα δοκιμάσω.

Λίγα λόγια για την σειρά Dermopur:

H Castalia δημιούργησε την Dermopur , μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την ευαίσθητη λιπαρή ή με τάση ακμής επιδερμίδα. Ο αποτελεσματικός συνδυασμός του καινοτόμου φυσικού σύμπλοκου ac.net, του ενζυματικού συστήματος Lactoferrin-Lactoperoxidase, του αντιερεθιστικού CM-Glucan και των ενυδατικών παραγόντων, μειώνει την έκριση του σμήγματος, εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηρίων, εξυγιαίνει την επιδερμίδα, αποτρέπει την εμφάνιση μαύρων στιγμάτων, καταπραϋνει τυχόν ερεθισμούς και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας, χωρίς να την ξηραίνει.



Καταρχάς δοκίμασα το Gel καθαρισμού προσώπου χωρίς σαπούνι. Είναι ένα λεπτόρευστο τζελ καθαρισμού για το πρόσωπο. Κάνει αφρό που βοηθάει για να καθαρίσετε καλά την επιδερμίδα σας σε καθημερινή βάση και χάρη στον πρωτοποριακό του συνδυασμό συστατικών βοηθάει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των λιπαρών με τάση ακμής επιδερμίδων (σπυράκια, μαύρα στίγματα, ερεθισμοί, γυαλάδα) σε όλα τα επίπεδα. Τ συγκεκριμένο είναι στα 50 ml αλλά η κανονική του συσκευασία είναι στα 150ml και κοστίζει γύρω στα 12€. Αισθάνομαι την επιδερμίδα μου πολύ καθαρή, το χρησιμοποιώ πρωί-βράδυ και πιστεύω ότι είναι από τους βασικότερους λόγους που βοήθησαν στο να περιοριστούν τα σπυράκια μου χωρίς να ερεθιστούν.


Αμέσος μετά τον καθαρισμό του προσώπου χρησιμοποιώ την  λεπτόρευστη κρέμα προσώπου creme matifiante . Είναι πολύ ελαφριά, σαν gel θα έλεγα και απορροφάται πολύ γρήγορα από την επιδερμίδα αφήνοντας την ενυδατωμένη όχι όμως λιπαρή. Έχει ευχάριστη μεντώδης μυρωδιά και σου αφήνει την αίσθηση δροσιάς στο πρόσωπο σου. Περιορίζει την γυαλάδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και ως βάση για μακιγιάζ, αν και θα συνιστούσα στις πολύ λιπαρές ή με έντονους πόρους επιδερμίδες και την χρήση Primer  έστω ενός εξίσου μη λιπαρού προϊόντος μακιγιάζ για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια. Άλλωστε ποιος ο λόγος να χρησιμοποιήσεις μια ενυδατική κρέμα για ματ όψη στην επιδερμίδα και να επιλέξεις από πάνω ένα λιπαρό foundation? (αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση). Η κρέμα είναι στα 40ml και κοστίζει γύρω στα 15 € αλλά μπορείτε να την βρείτε και φθηνότερα από κάποιο Online φαρμακείο.

Θεωρώ ότι ο συνδυασμός των δύο εμποδίζει την ανάπτυξη των  βακτηριδίων, περιορίζει την έκριση σμήγματος και καταπραύνει ενώ ενυδατώνει την λιπαρή επιδερμίδα. Η σειρά προσωπικά με έπεισε ώστε να αναζητήσω και άλλα προϊόντα της ίδιας στα φαρμακεία. Θέλω πολύ να δοκιμάσω την κρέμα προσώπου με χρώμα για κάλυψη ή την αντηλιακή κρέμα προσωπου με χρώμα και spf 30. Επίσης, γιαόσες αναζητούν ένα καλό προϊόν για έντονα προβλήματα με μαύρα στίγματα θα πρότεινα να δοκιμάσετε την Lactoker που είναι κερατολυτική κρέμα προσώπου με Γαλακτικό οξύ και Γλυκονικό Ψευδάργυρο γιατί όπως την κοιτάζω φαίνεται πολλά υποσχόμενη.

Θα σας συνιστούσα να αναζητήσετε το σετάκι της Dermopur. Αγοράζοντας την κρέμα παίρνετε δώρο ένα gel καθαρισμού σε ταξιδιωτικό μέγεθος. Επίσης, με την αγορά ενός πακέτου Dermopur στηρίζετε το Χαμόγελο του Παιδιού.


Και τώρα ας φτάσουμε στη νικήτρια του giveaway που έληξε χθες το βράδυ. Η τυχερή νικήτρια είναι η ...

  Maria Tsagli

Έχω επικοινωνήσει μέσω email με τη νικήτρια η οποία θα πρέπει να μου απαντήσει εντός 48 ωρών με τα στοιχεία της αλλιώς θα χρειαστεί να επαναλάβω την κλήρωση. 

 Εύχομαι να είναι πάντα καλότυχη και για τους υπόλοιπους θα έλεγα να μην απογοητεύεστε, έρχονται κι άλλα giveaways Και που ξέρετε μπορεί να είστε εσείς ο επόμενος νικητής ή νικήτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...