ΒΙΟΤΕΝ CC cream Demo & Review



Πριν από περίπου 2 εβδομάδες πήρα στα χέρια μου τη νέα CC cream της ΒΙΟΤΕΝ. Είναι η νέα προηγμένη ενυδατική κρέμα, ιδανική για να καλύπτει της ατέλειες και να φωτίζει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνει και την προστατεύει από τις βλαβερες ακτίνες του ήλιου. Ήθελα πάρα πολύ να την δοκιμάσω οπότε δεν έχασα καθόλου χρόνο και την έβαλα στην καθημερινή μου ρουτίνα. Πρόσεξα σχεδόν αμέσως ότι - τουλάχιστον από την δική μου επιδερμίδα- απορροφάται πολύ εύκολα, ενώ η απόχρωση light ταίριαξε ιδανικά με τη δική μου. Προσφέρει μέτρια κάλυψη αλλά αν θέλετε μπορείτε σε κάποια σημεία να βάλετε επιπλέον στρώση. 

Προσωπικά την σετάρω πάντα με μια πουδρα ειδικά στην ζώνη Τ. Ωστόσο δεν έχει ματ τελείωμα, και θα ήθελα να το διευκρινήσω. Θα έλεγα ότι φωτίζει την επιδερμίδα και έχει περισσότερο φυσικό τελείωμα. Ίσως οι πιο λιπαρές επιδερμίδες να μην την χαρούν, εγώ προσωπικά έχω μικτή οπότε αυτήν την εποχή μπορώ να την φορέσω σαφώς πιο άνετα. Φυσικά μετά από περίπου 8 ώρες θα έλθει η γνωστή λιπαρότητα στην ζώνη Τ να μου χτυπήσει την πόρτα και σίγουρα αν θέλω να την φοράω όλη μέρα θα πρέπει να εφοδιαστώ με blotting papers και λίγη πούδρα για ένα μικρό retouche.

Για τις ανάγκες του βίντεο βέβαια, δεν έκανα καθόλου retouche καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας και το μόνο που ανανέωσα ήταν το κραγιόν μου. Είναι φανερή η λιπαρότητα το βράδυ μετά από 14 ώρες. Άλλωστε είναι και 14 ώρες!!!

Σε γενικές γραμμές όμως πιστεύω ότι σε λιγότερο λιπαρές επιδερμίδες η ενυδάτωση θα μένει για περισσότερες ώρες χωρίς περιττή λιπαρότητα και σίγουρα θα την ευχαριστηθούν πολύ περισσότερο. 

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε τόσο την εφαρμογή της όσο και την "συμπεριφορά" της κατά την διάρκεια της ημέρας.




Είναι μια καλή CC cream, σίγουρα δίνει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα, απορροφάται γρήγορα, ενυδατώνει , φωτίζει και προστατεύει. Θα έλεγα ότι προσφέρει μέτρια προς καλή κάλυψη ανάλογα με τις ανάγκες της κάθες γυναίκας. Έχει φυσικό τελείωμα -όχι ματ- και δείχνει πιο ξεκούραστη την επιδερμίδα. Η συσκευασία της είναι στα 50ml και κοστίζει περίπου 7€, πολύ οικονομική για το είδος της και σίγουρα είναι η CC που συστήνω. Ελπίζω να σας βολέψει.



Σημείωση:
Οι Bioten CC creams απευθύνονται σε γυναίκες ηλικίας 20 έως 35 ετών, είναι δερματολογικά ελεγμένες και δεν περιέχουν parabens και παραφίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...