MUA Extreme Volume Mascara ... Α Review




Ναι το ξέρω είναι μια μάσκαρα των 2 €. Ναι το ξέρω δεν θα έπρεπε να περιμένω πολλά από αυτήν. Ναι το ξέρω ίσως δεν έπρεπε να την πάρω στο χρώμα Black Brown. Όλα αυτά τα ήξερα, αλλά με δαιμόνισε αυτό το τερατάκι που έχω μέσα μου και θέλω να αγοράζω συνέχεια μακιγιάζ. Και αφού είμαι και στην αναζήτηση της τέλεια οικονομικής μάσκαρας ε, είπα να την πάρω.

Τι δεν μου άρεσε; Δεν μου άρεσε το βουρτσάκι, το οποίο είναι αφενός τεράστιο και όταν πας να βάλεις μάσκαρα σου μπαίνει στο μάτι. Έστω, είπα μήπως εγώ δεν ξέρω να τα χειρίζομαι. Επίσης, αν και τρίχινο το βουρτσάκι με πολύ πυκνές τις τριχούλες του δεν πιάνει καθόλου μα καθόλου προϊόν. Έπρεπε να το στραβώσω για να πω ότι κάτι πιάνει από τα τοιχώματα της συσκευασίας. Δεν κάνει όγκο, τουλάχιστον στις δικές μου βλεφαρίδες και δεν δίνει μήκος. Αν κάποια θέλει απλά να χρωματίζει τις βλεφαρίδες της το πρωί είναι οκ , αλλά τίποτα παραπάνω και το εννοώ, το απόλυτο τίποτα. Αν δεν θέλετε να πετάξετε 2€, μην επιλέξετε αυτήν την μάσκαρα. Θα διάλεγα κάποια άλλη από την MUA σίγουρα, γιατί μου αρέσει να ψάχνω κάτι οικονομικό πάντα, αλλά ποτέ ξανά αυτήν την μάσκαρα.
Τι μου άρεσε; Η τιμή και η μαύρη συσκευασία της. Τίποτα δηλαδή που να αξίζει παραπάνω προσοχή.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια άλλη μάσκαρα από την MUA να μου προτείνετε να την έχω wish list για την επόμενη φορά που θα παραγγείλω;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...