Review: The Body Shop's Honeymania Body Butter


Μόλις πριν ένα περίπου μήνα το The Body Shop έκανε ένα media event για το λανσάρισμα της νέας σειράς Honeymania & New Colour Crush Lipsticks. Είχα κάνει αντίστοιχο post για το event γιατί περάσαμε πραγματικά υπέροχα. Όποια θα ήθελε να το διαβάσει και να δει πολλές φωτογραφίες μπορεί να πατήσει απλά εδώ.

Ένα από τα δωράκια που είχε μέσα το Goody bag μου ήταν και το Body Butter της νέας σειράς.

Τι είναι τα Body Butters;
Για τις μη μυημένες λοιπόν ακόμα στον κόσμο των body butters, να πω ότι είναι πλούσιες ενυδατικές κρέμες σώματος, τα επονομαζόμενα βούτυρα σώματος ή αγγλιστί Body butters. Είναι ιδανικές για τις πιο ξηρές επιδερμίδες και τα τελευταία χρόνια τα body butters του The Body Shop έχουν κλέψει τις καρδιές όλων μας. Τα boudy butters του TBS τολμώ να πω ότι χαρίζουν ενυδάτωση που διαρκεί απίστευτα πολλές ώρες και άρωμα που διαρκεί ακόμα περισσότερο. Μοσχοβολάς όλη μέρα και ακόμα παραπάνω.

Το honeymania Body butter έχει μπει τον τελευταίο μήνα στην πρώτη θέση της περιποίησης της επιδερμίδας μου. Η μυρωδιά του είναι θα έλεγα διακριτική και μυρίζει αν θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο σα να έχεις κάνει μπάνιο με ένα πολύ ακριβό σαπούνι.. Ελαφρύ, διακριτικό άρωμα που σου κλέβει την καρδιά.  Το έχω λατρέψει στην κυριολεξία.Η συσκευασία είναι στα 200Ml και κάτι μου λέει ότι έχει πολύ καιρό ακόμα μέχρι να αδειάσει ;)


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν της σειράς Honeymania. Εγώ σκέφτομαι ότι σίγουρα θα ξαναγοράσω το body butter αλλά και το Lip balm της σειράς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...