Review: Famous The leoparde palette



Μια παλετα που πιθανότατα να με έχετε ακούσει να ξαναμιλάω για αυτήν σε βίντεο μου είναι η The leoparde palette της εταιρείας famous. Την είχα κερδίσει σε ένα Giveaway της αγαπημένης Blogger Έλενας από το Blog Elena's Finds και ειλικρινά από την ώρα που την πήρα στα χέρια μου την λάτρεψα. Όλο το καλοκαίρι χρησιμοποιούσα καθημερινά της πιο γήινες αποχρώσεις της για το πρωϊνό μου μακιγιάζ ενώ το βραδάκι ήταν η πρώτη μου επιλογή χωρίς δεύτερη σκέψη. Έχω μάλιστα κάνει και αντίστοιχο βιντεάκι με μακιγιάζ βασισμένο σε αυτήν την παλέτα. Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ.






16 υπέροχες σκιές και 2 πινελάκια σε μια απίστευτα θυληκή συσκευασία που είναι περισσότερο στολίδι στην συλλογή σας. Όλες οι σκιές έχουν απίστευτη χρωματική απόδοση. Υπάρχουν σκιές σε διάφορες υφές , άλλες πιο σατινέ και άλλες πιο μεταλλικές. Επειδή χρησιμοποιώ ως επι το πλείστον eye primers η διάρκεια τους ήταν μεγάλη αλλά μπορώ να πω ότι και χωρίς primer δεν με απογοητεύσανε καθόλου. Επίσης, η ποικιλία είναι αρκετά μεγάλη για τις δικέ ςμου ανάγκες και η συσκευασία της που ασφαλίζει με φερμουάρ και περιέχει και καθρέφτη, την κάνει ιδανική για να είναι πάντα η πρώτη μου επιλογή για τα ταξίδια.



Είναι πολύ οικονομική παλέτα, κοστίζει μόνο 8,99 λίρες, αλλά μπορείτε να την βρείτε μόνο μέσω διαδικτύου από το site της Famous. Πατήστε εδώ για να το επισκεφτείτε. όπως θα διαπιστώσετε και εσείς το famousmakeup.co.uk κάνει συχνά εκπτώσεις και μπορείτε να την βρείτε ακόμα και με μόνο 4,46 λίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...