Review: Revlon's Colorstay Ultimate Liquid Lipstick



Πριν από λίγους μήνες είχα επισκεφθεί το Bazaar του Notos Galleries Μαζί με την Toothfairy Μαρία. Ένα από τα λάφυρα εκείνου του haul ήταν και το Colorstay Ultimate Liquid Lipstick της Revlon. Η απόχρωση που το πήρα είναι η ultimate orchid και μου κόστισε μόνο4€. Η χαρά ήταν υπέρτατη γιατί ήταν και το πρωτο Liquid lipstick και το πρώτο προϊόν για χείλη της Revlon που έπεφτε στα χέρια μου. Έτσι δεν έχασα καθόλου χρόνο και άρχισα να το φοράω σχεδόν αμέσως. Φανταστείτε την απογοήτευση μου όταν διαπίστωσα ότι το συγκεκριμένο δεν σταματούσε απλά στο να στεγνώνει γρήγορα πάνω στα χείλη και να δημιουργεί ένα ματ τελείωμα με μεγάλη διάρκεια (αυτά τα έκανε πολύ καλά) αλλά όταν μεσα σε λίγα λεπτά ξέραινε τα χείλη μου σε σημείο που να εμφανίζονται αυτές οι απαίσιες γραμμές στα χείλη, και το υγρό αυτό κραγιόν να γίνεται κομματάκια αν τολμούσα να το φορέσω χωρίς ένα πολύ (και εννοώ ΠΟΛΥ) καλό ενυδατικό προϊόν στα χείλη και φυσικά πριν από όλα αυτά να τους είχα κάνει και ένα scrub.

Στα ΥΠΕΡ: Στεγνώνει γρήγορα, έχει έντονη χρωματική απόδοση, ματ τελείωμα σε ένα υπέροχο χρώμα λεβάντας και έχει απίστευτα μεγάλη διάρκεια. Δεν βγαίνει με τίποτα, στην κυριολεξία. Στα ΚΑΤΑ: Ξεραίνει τα χείλη και χρειάζεται οπωσδήποτε ένα πάρα πολύ καλό ενυδατικό προϊόν από κάτω σε πολύ ακλά απολεπισμένα χείλη. Διαφορετικά θα ξεραθεί με ένα απάισιο τρόπο στα χείλη και θα δημιουργήσει γραμμές, ενώ το μισό προϊόν λόγω της σταθερότητας του δεν θα φεύγει το άλλο θα έχει γίνει γραμμούλες στα χείλη.

Δυστυχώς δεν το χάρηκα καθόλου, δεν μου έκατσε καθόλου καλά και θεωρώ ότι τα 4€ που έδωσα για το Colorstay Ultimate Liquid Lipstick ήταν τουλάχιστον κερατιάτικα. Λυπάμαι Revlon αλλά με απογοήτευσες.Βεβαια αυτό δεν θα με πτοήσει από το να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα της εταιρείας. Εσείς έχετε δοκιμάσει το Colorstay Ultimate Liquid Lipstick; Πως σας φάνηκε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...