Review: W7 Big Lash Mascara & Μολύβι eyeliner



Στις αρχές του προηγούμενου μήνα πήρα στα χέρια μου αυτή την μάσκαρα και το μολύβι ματιών. Ίσως το θυμάστε καθώς είχα κάνει και βιντεάκι με One brand turorial χρησιμοποιοώντας μόνο προϊόντα της W7 Που έχω στην κατοχή μου.

Από τότε τα έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο αρκετές φορές, για να μπορέσω να δημιουργήσω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για αυτά.

Θα μιλήσω πρώτα για το μολύβι το οποίο ομολογούμενως το έχω χρησιμοποιήσει περισσότερο και το έχω εντάξει πλέον στο καθημερινό μου μακιγιάζ. Είναι αρκετά μαλακό και γράφει χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Άλλωστε προορίζεται για τα μάτια. Έχει αρκετά καλή απόδοση και διάρκεια. Αν και φοράω Primer σίγουρα παίζει ρόλο και η ποιότητα του. Δεν με ενοχλεί καθόλου αν το φορέσω στο κάτω βλέφαρο ή ακόμα και μέσα σε αυτό (αν και κάτι τέτοιο το αποφεύγω γιατί θα μου μίκρυνε πολύ τα μάτια. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό οικονομικό μολύβι που αξίζει μια θέση στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας.

Η μάσκαρα από την άλλη είναι πολύ ιδιαίτερο θέμα για μένα. Δεν έχω ιδιαίτερα μακριές και πολλές βλεφαρίδες οπότε είμαι σε συνεχή αναζήτηση της τέλειας μάσκαρας. Η συγκεκριμένη δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα, ωστόσο δεν με απογοήτευσε κιόλας. Έχει πολύ μεγάλο βουρτσάκι και έντονο χρώμα, βγάζενι αρκετό προϊόν και επειδή είναι τρίχινο το βουρτσάκι μπορεί να πιάσει λίγο καλύτερα ακόμα και τις πιο δύσκολες βλεφαρίδες. Πιστεύω ότι στις δικές μου δίνει πολύ όγκο και τις ξεχωρίσει αλλά δεν δίνει μήκος κατί που θα ήθελα να κάνει. Αλλά δεν έχω μακριές βλεφαρίδες οποτε ας μην είμαστε και πλεονέκτες. Την φοράω στην καθημερινότητα μου περισσότερο για όταν θέλω δηλαδή ένα απλό πρωϊνό Look. Στεγνώνει εύκολα χωρίς να τις ξερένει γεγονός που είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα. Τέλος είναι πολύ οικονομική. Ίσως όμως σε μακρύτερες βλεφαρίδες να είχε πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Το μολύβι σίγουρα μου άρεσε και θα το αναζητήσω ξανά, όχι όμως και την μάσκαρα αφού θα επιθυμούσα να έδινε περισσότερο μήκος στις βλεφαρίδες μου. Ίσως όμως δοκιμάσω κάποια άλλη από την εταιρεία.

Και τα 2 κοστίζουν μόνο 4,00€ και μπορείτε να τα βρείτε από το bebeauty.gr

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Θα δοκιμάζατε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...