The Foundation Project- Maybelline Superstay 24h Foundation Demo & review



Με τον ερχομό του φθινοπώρου επιστρέφω και στο παλιό γνώριμο πλέον The foundation Project. Αυτή την φορά δοκίμασα - και με το παραπάνω- το Maybelline Superstay 24h. Ένα foundation που αγόρασα από το feelunique πριν από λίγο καιρό και που σχεδόν αμέσως έβαλα στην καθημερινότητα μου.


Προσφέρει μέτρια κάλυψη η οποία μπορεί όμως να χτιστεί. Έχει φυσικό τελείωμα και δίνει λάμψη στο πρόσωπο σας. Αν έχετε λιπαρό δέρμα θα σας συνιστούσα να φορέσετε κάποιο primer από κάτω για να κρατήσετε την γυαλάδα για περισσότερο καιρό μακριά.

Σας έχω ετοιμάσει και το αντίστοιχο βιντεάκι Demo & review. 



Αναλυτικά:

 Χωρίς primer η διάρκεια είναι ήδη υπερ αρκετή. Από το πρωί μέχρι το βράδυ σίγουρα αρκεί να μην έχετε λιπαρό δέρμα. Στο δικό μου μικτό κάποιες μέρες έβγαζε λιπαρότητα στην ζώνη Τ άλλες πάλι ήταν μια χαρά.  Επομένως καλού κακού περνούσα στην επιλογή του Primer.



Με το Primer της Vivo και των Sephora. Πολύ καλός συνδυασμός. Κρατάει την λιπαρότητα πολλές ώρες μακριά ενώ η σιλικονούχα υφή τους κάνει ομοιόμορφη την επιδερμίδα και απλώνεται πολύ καλύτερα το foundation.


Με το Primer της Oriflame Και της mUA. Η διάρκεια του κλειδώνει για ακόμα περισσότερο αλλά δεν καταφέρνουν πάντα να κρατήσουν μακριά την λιπαροτητα από την ζώνη Τ. Σε πιο κανονικά δέρματα βοηθάει να απλωθεί το Makeup πιο ομοιόμορφα.

Είναι ένα foundation Που έχω αγαπήσει τελευταία γιατί είναι πολύ ελαφρύ και έχει πολύ καλή διάρκεια, ενώ δεν μεταφέρεται στα ρούχα και δεν φοβάμαι να φορέσω κάτι άσπρο. Αντεχει σε υγρασία και ζέστη και με primer μπορώ να πω ότι μπορεί να κρατήσετε μακρυά την περιττή λιπαροτητα που εμφανίζεται στην ζώνη Τ, για ακόμα περισσότερο χρόνο.


Not just another beauty blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...