THESE weeks loves & hates - 27 Οκτωβρίου 2013


 Ξέρω ξέρω κάποιες θα σχολιάσετε το λάθος στον τίτλο... Αλλά δεν είναι λάθος. Απλά τις προηγούμενες 2 εβδομάδες δεν είχα κάνει post με τα αγαπημένα της εβδομάδας και είπα να τα συρρικνώσω όλα - και για τις 3 εβδομάδες δηλαδή- σε ένα. Ο λόγος ήταν ότι είχα μάθημα στο ΕΑΠ, ήταν οι πρώτες ΟΣΣ και το ενδιαφέρον μου ήταν όλο εκεί. Τώρα όμως μπορώ να σας μιλήσω για πράγματα που λάτρεψα αυτές τις 3 εβδομάδες.

  1. Τις τελευταίες εβδομάδες να πω ότι έχω κολλήσει με το τζελ καθαρισμού και την ενυδατική κρέμα dermopur από την Castalia. Λίγο το δέρμα μου που δεν είναι στα καλύτερα του λίγο το ότι μου αρέσει που είναι πολύ ανάλαθρη κρέμα και ιδανική για βάση μακιγιάζ, είναι και τα 2 στην καθημερινή μου ρουτίνα τις τελευταίες 3 εβδομάδες και τα χω λατρέψει.
  2. Άλλη μια μάσκαρα από την Essence Που με έβγαλε ασπροπρόσωπη. Αυτη η σειρ'αμου αρέσει πολύ, έχει το ιδανικό βουρτσάκι και μπορώ να χτίσω ένα πολύ αξιοπρεπες αποτέλσμα. Η συγκεκριμένη (μωβ) από την σειρά multi action είναι η Blackest Black και ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες δίνοντας τους μήκος. Το μονο κακό είναι ότι τις κάνει πολύ σκληρές και ίσως μετά απο πολλές ώρες πέφτουν κομματάκια αλλά την φοράω καθημερινά και εκτός απο ελαχιστες εξαιρέσεις εγώ δεν είχα τέτοιο θέμα.
  3. Σε αγαπημένο μου έχει εξελιχθεί και το foundation της Maybelline τον τελευταίο καιρό. Σίγουρα θα κερδίσει μια θέση στα αγαπημένα του μήνα και σύντομα θα ανέβει και το βιντεάκι με το demo & review. Είναι ελαφρύ makeup, πραγμα που μου αρέσει, με μέτρια κάλυψη και πιο φυσικό φωτεινό τελείωμα. Ίσως για τις λάτρεις του ματ προσώπου δεν κάνει αλλά για τα δικά μου δεδομένα το βρίσκω ιδανικό για το καθημερινό μου μακιγιάζ.
  4. Το tea tree oil από το The body shop είναι το ιδανικό λαδακι για να καταπραϋνει τα σπυράκια που με τυρανάνε τον τελευταίο καιρό.
  5.  Ξαναθυμήθηκα το διπλό μολυβάκι από το Marie Claire που είχα πάρει πέρυσι και οφείλω να ομολογήσω ότι η καφέ-μπρονζέ μεριά έχει μικρύνει πάρα πολύ. Τι να κάνω όμως  είναι τό σο απλό κάθε πρωί. Μια μολυβιά γύρω από το μάτι και ελαφρύ σβήσιμο, μάσκαρα και έτοιμη .
  6. Την περασμένη Δευτέρα πήγα και στο event της νέας σειράς EXELIA και θα αρχίσω σίγουρα να την δοκιμάζω από αύριο κιόλας για να μοιραστώ μαζί σας την άποψη μου.
  7. Ένα προσφατο αγαπημένο είναι το twist & shine moisturizing balm stain της Jordana. Το τελευταίο μου απόκτημα από το Cherry Culture που έχω λατρέψει.
  8. Για το καθημερινό μου ντεμακιγιάζ χρησιμοποιώ το gel της Diadermine, Βρίσκω ότι αφαιρεί πανεύκολα το ελαφρύ μακιγιάζ, αλλά σίγουρα σε πιο βαριές βραδυνές περιπτώσεις θα χρειαστείτε πολύ ποσότητα οποτε δεν το επιλέγω για βραδυνό ντεμακιγιάζ γιατί θα τελειώσει όλο. Για κάθε μέρα όμως είναι τέλειο, ελαφρύ και χωρίς να αφήνει περιττή λιπαρότητα στο δέρμα.
  9. 2 βερνίκια νυχιών που έχω χρησιμοποιήσει πολύ αυτές τις εβδομάδες είναι ένα με glitter από την Sabrina Και ένα μωβ από τα Jumbo που κέρδισα στο givevaway Της Κωνσταντίνας (Anothermakeupworld). Με καλή διάρκεια αποδεικνύονται πολύ καλά για την τιμή τους.
  10. Χθες μόλις πήρα στα χέρια μου το νεράκι της BIODERMA Που γίνεται τόσος ντόρος για αυτό στο διαδίκτυο και το foundation της bourjois 1-2-3 Που ήθελα πολύ να δοκιμάσω. Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω και τα δύο και να σας πω την γνώμη μου.
  11. Μπορεί να μην φαίνονται στην φωτογραφία αλλά έκανα και 2 αγορούλες από την ELF και απο την AVON. Σύντομα θα ανέβουν και τα haul videos οπότε stay tuned.
  12. Για το τέλος άφησα το αυθόρμητο μακιγιάζ που μου εκανε της προάλλες η Νατάσα. όπως καθόμασταν μου λέει θες να σε βάψω; Τι να έλγα; Όχι; Ιδού το αποτέλεσμα. Νομιζω ότι το ταλέντο και το χέρι του επαγγελματία δεν έχει καμία σχέση με μας τις κοινές θνητές.
Δεν έχω επιλέξει hates για αυτές τις τρεις εβδομάδες, πιθανότατα να είχα μικρά πραγματάκια που μου χάλασαν την διάθεση αλλάσε γενικές γραμμές ήταν 3 εβδομάδες γεμάτες με τρέξιμο, πολύ δουλειά και καλή παρέα. Τι πιο τέλειο ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...