Christmas Giveaway #1 (Closed)


Επιτέλους, ήρθε η στιγμή που τόσο περίμενα να σας αποκαλύψω και που σχεδίαζα τόσον καιρό. Ήθελα πάρα πολύ αυτά τα Χριστούγεννα, κόντρα στο πνεύμα των απαισιόδοξων που μας θέλουν να μιζεριάζουμε καθημερινά, να είναι τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος από το να σας κάνω μερικά δωράκια. Φέτος τα Χριστούγεννα σκέφτηκα να σας κάνω όχι ένα ή δύο αλλά πολλά πολλά Giveaways, πολλά πολλά δωράκια.Ήδη εδώ και μήνες μάζευα δωράκια κάθε φορά που ψώνιζα κάτι έβαζα στο καλαθάκι μου και ένα μικρό δωράκι για εσάς. Ετσι τώρα ήρθε η ευκαιρία να σας τα δώσω!!!!!

Η σκέψη απλή. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δημοσιεύω κι από ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο Giveaway. Θα γίνουν Giveaways εδώ, στην σελίδα μου στο Facebook αλλά και στο κανάλι μου στο Youtube. Ξεχωριστά δώρα κάθε φορά σε ξεχωριστό social media. Τα δώρα πολλά και ωραία και πιστεύω ειλικρινά ότι θα σας αρέσουν. Οι όροι απλοί. Ανάλογα με το μέσο που θα γίνεται κάθε φορά ο διαγωνισμός, οι υποχρεωτικοί όροι θα είναι απλά να το ακολουθείτε/κάνετε Like και να αφήσετε ένα σχόλιο. Προαιρετικά, θα έχετε την δυνατότητα να κερδίζετε επιπλέον συμμετοχές για να αυξήσετε τις πιθανότητες να κερδίσετε κάποιο δώρο. 

Το πρώτο Giveaway ξεκινάει από το Blog μου, μια και υπήρξε το πρώτο μου μέσο έκφρασης, είναι το παλαιότερο και δικαιωματικά αξίζει αυτήν την πρωτιά. Το πρώτο δώρο είναι το αγαπημένο μου άρωμα. Είναι το Soft Musk της Avon και είναι ένα ολόκληρο σετ που περιλαμβάνει το άρωμα, το αποσμητικό και την αρωματική πούδρα Soft Musk , όλα σε κανονικό μέγεθος.

Οι όροι απλοί:

1. Θα πρέπει να είστε μέλη στο blog Μου. (Επιλέξτε εσεις την πλατφόρμα που θα με ακολουθειτε Google+, blogger, Networked Blogs, Bloglovin) Και αφήστε μου το όνομα με το οποίο με ακολουθείτε και την πλατφόρμα με την οποία επιλέξατε να με ακολουθήσετε.
2. Αφήστε μου ένα σχόλιο κάτω από αυτό εδώ το Post λέγοντας μου τι σας αρέσει να στολίζετε να Χριστούγεννα, καραβάκι ή Δεντράκι.

Κερδίστε επιπλέον συμμετοχές ακολουθώντας τα υπόλοιπα βήματα.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα rafflecopter ΠΟυ ακολουθεί για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους.


Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για κατοίκους της Ελλάδας και της Κύπρου και θα λήξει στις 20/12/2013. Η νικήτρια θα ενημερωθεί από το blog και το facebook Και θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μου εντός 48 ωρών αλλιώς θα επαναλάβω την κλήρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...