EXELIA review



Πριν από περίπου ένα μήνα (ίσως και λίγο παραπάνω) είχα παρευρεθεί στο event των εργαστηρίων Cana όπου μας παρουσίασαν τη νέα σειρά περιποίησης προσώπου με ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας της Exelia . Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι δερματολογικά ελεγμένα και περιέχουν εκτός από το βιολογικό ελαιόλαδο, θρεπτικά συστατικά ιδανικά για την κάλυψη των αναγκών της επιδερμίδας μας. Δεν περιέχουν parabens και αλλεργιογόνα και είναι δερματολογικά ελεγμένα. Η EXELIA έχει στο πλευρό της την Ολυμπιονίκη στην ξιφασκία Βασιλική Βουγιούκα και την αρχιτέκτονα Ναταλία Κοκοσαλάκη. Δυο σύγχρονες Ελληνίδες που μοιράζονται μαζί της την πρωτοπορία, τις διακρίσεις, και τη γοητεία τους. Μαζί, δημιουργούν την τέλεια σύνθεση ομορφιάς και επιτυχίας.


           Anti-Wrinkle & Firming Serum for all skin types
Ίσως το πιο αγαπημένο μου προϊόν αυτής της σειράς είναι ο αντιρυτιδικός και συσφιγκτικός ορός. Ενυδατώνει και ενισχύει την αντοχή της επιδερμίδας χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει. Ρυθμίζει και διατηρεί σε φυσιολογικά επίπεδα την υγρασία και το pH της επιδερμίδας χάρη στον μοναδικό συνδυασμό αμινοξέων *Unimoist U-125 NP®, ένα προσεκτικά ισορροπημένο μίγμα από εκχύλισμα υδρολυμένων πρωτεϊνών βρώμης. Μειώνει τις ρυτίδες και διορθώνει το περίγραμμα του προσώπου. Τον χρησιμοποιώ κάθε βραδυ, πριν την ενυδατική μου κρέμα. Αλλά αν θέλετε μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε και το πρωί πριν την ενυδατική σας.Έχει ανάλαφρο άρωμα που ταιριάζει με όλα τα προϊόντα της σειράς και η συσκευασία του με έχει κερδίσει καθώς ο δοσομετρητής είναι ιδανικός για να ελέγχεται την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσετε, αφού πολύ λίγη είναι αρκετή για όλο το πρόσωπο.Περιέχει αλλαντοϊνη και βιταμίνη Ε που μαλακώνουν και ενυδατώνουν το δερμα θεραπέυοντας το παράλληλα από ερεθισμούς όπως πχ οι κοκκινίλες και τα σπυράκια που προκαλούνται από την καθημερινή πίεση των ρυθμών της πόλης. Είναι στα 30ml , μια πολύ καλή ποσότητα και κοστίζει 35€.

.

24h Hydrating Day Cream SPF 15 UVA for all skin types

Η 24ωρη κρέμα ενυδάτωσης για όλους τους τύπους επιδερμίδας είναι στα 50ml, έχει κρεμώδεις υφή και χάρη στο υαλουρονικό οξύ και την πανθενόλη ενυδατώνει την επιδερμίδα και την βοηθάει να αντιμετωπίσει τις καθημερινές προκλήσεις (άγχος, στρες, καυσαέριο, μακιγιάζ κτλ). Περιέχει επίσης φυτικό εκχύλισμα Imperata Cylindrica, έλαια αβοκάντο και Αβησσυνίας, βούτυρο καριτέ και βιταμίνη Ε. Προσωπικα βρήκα ότι ενυδατώνει την επιδερμίδα μου πολύ καλά και είναι ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα όπου οι απαιτήσεις είναι ακόμα περισσότερες αφού το κρύο ξηραίνει την επιδερμίδα μας. Εγώ έχω μικτό-λιπαρό δέρμα και σε μερικά σημεία δεν απορροφούταν το ίδιο γρήγορα με κάποια άλλα, λόγω της λιπαρότητας που ούτως ή άλλως παρουσιάζω στην ζώνη Τ. Έχει όμως αντίστοιχη ενυδατική κρέμα για λιπαρές που μπορεί να τιμήσω όταν μου τελειώσει αυτή. Το άρωμα της το βρήκα σχετικά βαρύ για τα δικά μου γούστα αλλά είναι κάτι που μπορώ να προσπεράσω. Στα πλεονεκτήματα της είναι ότι έχει αντηλιακή προστασία SPF 15. Κοστίζει περίπου 27€ και μπορείτε να την βρείτε στα φαρμακεία.



Anti-Wrinkle & Firming Eye Cream for all skin types
Η αντιρυτιδική κρέμα ματιών της σειράς είναι στα 30Ml, ποσότητα αρκετά μεγάλη καως αντίστοιχα προϊόντα είναι συνήθως στα 15ml. Έχει αντιρυτιδική, συσφικτική αντιοξειδωτική και επανορθωτική δράση αυτή η ξεχωριστή ενυδατική κρέμα ματιών της σειράς EXELIA> Έχει υαλουρονικό οξύ και πανθενόλη. Επιβραδύνει τη βιολογική διαδικασία γήρανσης των κυττάρων της επιδερμίδας και προάγει τη σύνθεση κολλαγόνου με το Progeline™, τριπεπτίδιο ΤΤ2.Ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και καταπολεμά τους μαύρους κύκλους. Μου προσφέρει την ενυδατωση που χρειάζομαι και δεν την αισθάνομαι καθόλου βαριά στα μάτια. Την χρησιμοπιώ καθημερινά και είναι σίγουρα ένα προϊόν που θα αναζητήσω ξανά μόλις μου τελειώσει. Κοστίζει 29€ , τιμή καθόλου απαγορευτική αν αναλογιστείτε και την ποσότητα της.
Δοκίμασα επίσης την ενυδατική μάσκα προσώπου της σειράς με λευκό άργιλο που προσφέρει βαθύ καθαρισμό ενώ ταυτόχρονωα ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος. Απορροφά τέλεια το σμήγμακαι ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Την χρησιμοποιούσα 1 με 2 φορές την εβδομάδα και ένιωθα ότι καθάρισε πολύ καλά τους πόρους μου, εξισσορόπησε την λιπαρότητα στην ζώνη Τ, κυρίως λόγω του άργιλου χωρίς όμως να αφυδατώσει το δέρμα. Έχει βιταμίνη Ε, έλαιο jojoba και αμυγδαλέλαιο, συστατικά που χαρίζουν αντιοξειδωτική προστασία ενώ δίνουν τέλεια υφή στην επιδερμίδα μας.Και το καλύτερο είναι στα 125ml, μια υπεραρκετή ποσότητα για να σας διαρκέσει πάρα πολύ και μπορείτε να την βρείτε στο φαρμακείο σας στα 20€.


Εκτός όμως από τα προϊόντα που είχα στην διάθεση μου να δοκιμάσω σε πλήρες μέγεθος εν μπορούσα να αντισταθώ και να δοκιμάσω κι ένα δείγμα για λιπαρά δέρματα. Η Anti-Wrinkle Night Cream for Oily skin Περιέχει υαλουρονικό οξύ , πανθενόλη , εκχύλισμα βρώμης και το δραστικό συστατικό *Sebopessina®, στερόλη σόγιας το οποίο λειτουργεί ως  σμηγματορρυθμιστικός παράγοντας. Την χρησιμοποιούσα το βράδυ μετά τον ορό και ένιωθα ότι ενυδάτωνε την επιδερμίδα χωρίς όμως να την βαραίνει και να την αισθάνομαι λιπαρή. Έχει απίστευτο άρωμα (ίσως από τα ωραιότερα της σειράς μαζί με τον ορό) και είναι ιδανική για τις ανάγκες που έχουν οι λιπαρές επιδερμίδες. Η κανονική της συσκευασία είναι στα 50ml και μπορείτε να την βρείτε στα 32€.

Αυτή ήταν η εμπειρία μου από τα προϊόντα EXELIA Αν θέλετε μπορείτε να δείτε και το βιντεάκι που ετοίμασα και σας μιλάω αναλυτικά για τα προϊόντα που δοκίμασα.

















Μπορείτε να δείτε το βίντεο με το review μου για τα προϊόντα που δοκίμασα εδώ:






Δράσεις ΕXELIA

Η σειρά EXELIA δεν προσφέρει μόνο ένα όμορφο πρόσωπο. Προσφέρει κάτι ακόμη πιο σημαντικό: ένα κοινωνικό πρόσωπο. Με υπευθυνότητα και συνέπεια, γίνεται σύμμαχος στην προσπάθεια για σωστή ενημέρωση, πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση τριών παθήσεων που απειλούν σήμερα την υγεία των γυναικών: τον καρκίνο του μαστού, τον σακχαρώδη διαβήτη και τις διατροφικές διαταραχές. Ευαισθητοποιεί τις γυναίκες αξιοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει ενώ, παράλληλα, ενισχύει με ένα ευρώ για κάθε προϊόν που πωλείται, τους αρμόδιους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...