Review : L'Ymola triple action Body slimming + firming THERMO massage cream


Τη l'Ymola την γνωρίζω χρόνια. Ήταν η πρώτη θερμαντική κρέμα αδυνατίσματος που χρησιμοποίησα και την λάτρεψα από την αρχή. Την βάζω κυρίως στους γοφούς, στο εσωτερικό των μηρών, στους γλουτούς, στα γόνατα και τη μέση και κάνω μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Η θερμαντική της δράση βοηθάει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και επιτίθεται στην κυτταρίτιδα και στο τοπικό πάχος. Την συνδυάζω με μια καλή απολέπιση στο σώμα, ούτως ώστε να είναι έτοιμο το δέρμα και να είναι ακόμα πιο δραστική η κρέμα. Μια κρέμα μου διαρκεί περίπου 5-6 ημέρες, έχω και επιφάνεια να καλύψω βλέπετε. Οπτικά δεν είδα την τεράστια διαφορά με μια μόνο κρέμα, αλλά σε συνδυασμό με την δίαιτα μου, πρόσεξα ότι είχα χάσει πολύ περισσότερους πόντους στα σημεία που την χρησιμοποιούσα σε σύγκρισει με τις προηγούμενες εβδομάδες και μετρήσεις. Επίσης, από άποψη αφής, νιώθω το δέρμα μου πιο απαλό και λείο.

Έχει έντονη μυρωδιά που θυμίζει μέντα η οποία προσωπικά μου αρέσει και απορροφάται πάρα πολύ γρήγορα. Επειδή πρόκειται για θερμο-δραστική κρέμα, δεν θα την πρότεινα σε κοπέλες με ευαίσθητο δέρμα ή κοπέλες που δεν αντέχουν την αίσθηση καύσης, η οποία μπορεί να τους φανεί δυσάρεστη έως ανυπόφορη. Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου, το αντίθετο μάλιστα, γιατί νιώθω ότι "δουλεύει", την επιλέγω να την χρησιμοποιώ περισσότερο τους χειμερινούς μήνες, για να προετοιμάσω το σώμα μου για το καλοκαίρι.



Είναι μια κρέμα που εμπιστεύομαι και χρησιμοποιώ χρόνια. Προσωπικά την επιλέγω όταν την βρω σε προσφορά που συνήθως είναι 1+1. Είναι στα 125Ml και την βρίσκω γύρω στα €25,00 στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών και στα φαρμακεία.

Εσείς την έχετε δοκιμάσει; Πως σας φαίνεται;

The KM Projects
Not just another beauty blog


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ*
Παρακαλώ MHN αφήνετε link για τα blog σας, η κείμενα που παραπέμπουν εμένα η τα μέλη του blog μου να τα επισκεφτούν στα σχόλια, γιατί το βρίσκω άκομψο και δεν θα δημοσιεύονται.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...